Sandomierz stawia na elektromobilność

daniel

Señor Meme Officer
Reklama ładowarek z Sandomierza, profesjonalizm prezesa PEC jest porażający. Komentarz o ładowaniu 2h godziny tego peugeota bezcenna. Te wypowiedzi należy traktować jako antyreklamę.
Gdybym nie znał polskiego to pomyślałbym, że ktoś umarł.

luki

Pionier e-mobilności
Co do lektora, to myślałem na początku, że to jakiś thriller. Profesjonalizm (zwłaszcza z tymi 2h...) nie powala, ale ogromny plus za inicjatywę. Wszyscy powoli uczą się tej całej elektromobilności, a jak chociaż jeden mieszkaniec pobliskich bloków (?) będzie korzystał regularnie z tej "ładowarki" to bardzo dobrze. Oby więcej takich inicjatyw 👍

tokwi

Pionier e-mobilności
Elektromobilnosc to nadal margines.
Tym bardziej chwalić takie inicjatywy.
Mieszkam w KRK gdzie sporo elektryków, ale żadnego policjowozu. Za to pierwszy policjowoz w PL spotkałem w czerwcu wlasnie w Sandomierzu
IMG_9865.jpeg

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Inicjatywa super.
Cena super.
Ale dwa stanowiska na 20 tys. mieszkańców …

krzyss

Pionier e-mobilności
Reklama ładowarek z Sandomierza, profesjonalizm prezesa PEC jest porażający. Komentarz o ładowaniu 2h godziny tego peugeota bezcenna. Te wypowiedzi należy traktować jako antyreklamę.
Ale powiedzial ze gdyby mogl sie ladowac 22kW…
Takie ZOE by sie naladowalo w 2h.
Smart 453 w godzine. Wiec az tak bym sie z niego nie nabijal.
Daja tani prad !

nnnnn

Pionier e-mobilności
Ale powiedzial ze gdyby mogl sie ladowac 22kW…
Takie ZOE by sie naladowalo w 2h.
Smart 453 w godzine. Wiec az tak bym sie z niego nie nabijal.
Daja tani prad !
Irytuje mnie powtarzanie półprawd, a można było powiedzieć że ten"peugeot będzie się ładował na ładowarce około 8-10 godzin od 0 do 100%, ale są samochody, które z takiej ładowarki lądowałyby się 2-3 godziny".

vwir

Pionier e-mobilności
Inicjatywa super.
Cena super.
Ale dwa stanowiska na 20 tys. mieszkańców …
Przecież oni mają tam standardowego greenwaya z CCS. W Sandomierzu mało jest bloków, ale akurat te które istnieją są w pobliżu PEC, więc ten punkt może się przydać. Domyślam się, że jeśli będzie duże wzięcie to dołożą kolejne punkty. Od czegoś trzeba zacząć.