Pewnie tansze niz rozbieranie tego na miejscu...
Czy ja wiem.. 2919,51 za konsolę + pół godziny roboty 325 = łącznie ponad 3200 zł. Nawet jakby się z tym "szarpał" 2h, to i tak by ich taniej wyszło

Po prostu jest kwestia tego, że nie ma jako części zamiennej tylko tej jednej części, tylko cały tunel.
Nic z tych rzeczy, dzień zabawny, wyobraź sobie, że wszyscy producenci zamykają serwisy i zaczynają serwisować swoje auta w galeriach handlowych, ale to by był widok, konkurujące ze sobą boksy jak w F1
W sumie dobry pomysł. Szkoda tylko, że żaden inny producent nie chce mieć lotnej brygady mechaników i Tesla pozostaje jedynym producentem, który oferuje tę rewelacyjną usługę. Tak więc ciężko mi sobie wyobrazić to w warunkach realnych, aczkolwiek przyznaję, widok byłby przedni

Zapominasz o jednym - serwis mobilny nie jest obowiązkiem Tesli. Do pewnych prac musisz zapewnić warunki jako właściciel auta. Jeśli tego nie zrobisz (czy to w formie swojego garażu, czy galerii), wizyta nie zostanie zrealizowana i dostaniesz zaproszenie do serwisu stacjonarnego. No i nikt nie "rozkłada się" z takim serwisem w najlepszym miejscu tuż przed wejściem.
właściciele galerii wyrywają sobie włosy bo nic nie mogą z tym zrobić
Mogą. Regulamin rzecz święta
Moim zdaniem dramatyzujesz