Serwis mobilny Junipera !!! RE-WE-LA-CJA !!!

qb4hkm

Pionier e-mobilności
A, zapomniałem. Powiedział, że w starym Y w menu serwisowym jest informacja o stanie filtrów, ale w Juniperze (przynajmniej w mojej wersji) tego nie było.
Tak się zastanawiam na ile toto wiarygodne, czy liczy po czasie, przebiegu czy rzeczywiście jakoś wylicza parametry...

pluto

Pionier e-mobilności
Szkoda tylko, że żaden inny producent nie chce mieć lotnej brygady mechaników i Tesla pozostaje jedynym producentem, który oferuje tę rewelacyjną usługę.
Jak to nie ma, takie mobilne serwisy były i są dostępne także u innych producentów np. BMW, Mercedes.
Raz nawet w ramach promocji korzystałem po zakupie na Oponeo z darmowej usługi montażu opon pod moim domem więc są takie usługi i nie tylko dotyczą to producentów aut ;)
Ja mam bardzo negatywne opinie co do serwisu Tesli ponieważ kazali mi jeździć do serwisu poza granicami kraju, a o serwisie mobilnym mogłem zapomnieć bo nie obsługują mojego województwa, nie wiem czy dalej tak jest ale słabo to wyglądało. Z niektórymi rzeczami jeździłem bez naprawy (siłownik tylnej klapy, światła, wycieraczki, stuki w zawieszeniu itd.).

umcus

Pionier e-mobilności
Jak to nie ma, takie mobilne serwisy były i są dostępne także u innych producentów np. BMW, Mercedes.
Raz nawet w ramach promocji korzystałem po zakupie na Oponeo z darmowej usługi montażu opon pod moim domem więc są takie usługi i nie tylko dotyczą to producentów aut ;)
Człowiek się uczy całe życie. Z tym, że montaż i wyważanie opon z dojazdem to akurat chyba standard. Mi chodzi o prawdziwy serwis. Też taki dają?
Ja mam bardzo negatywne opinie co do serwisu Tesli ponieważ kazali mi jeździć do serwisu poza granicami kraju, a o serwisie mobilnym mogłem zapomnieć bo nie obsługują mojego województwa, nie wiem czy dalej tak jest ale słabo to wyglądało. Z niektórymi rzeczami jeździłem bez naprawy (siłownik tylnej klapy, światła, wycieraczki, stuki w zawieszeniu itd.).
No to faktycznie słabo. Czyli jak zawsze można źle trafić. Czy to Tesla, Mercedes czy Skoda.