serwis po 25tys

KrzysztofFly

Moderator
Najprawdopodobniej ktoś w serwisie ustawił Ci nieprawidłową wartość kolejnego serwisu. U mnie przy przeglądzie na 25kkm, także ustawili nieprawidłową i przy 45kkm domagał się przeglądu. Będąc u nich z innym tematem, przestawili mi na 50kkm.

Borus

Nowy na Forum
Najprawdopodobniej ktoś w serwisie ustawił Ci nieprawidłową wartość kolejnego serwisu. U mnie przy przeglądzie na 25kkm, także ustawili nieprawidłową i przy 45kkm domagał się przeglądu. Będąc u nich z innym tematem, przestawili mi na 50kkm.
Dzięki za info.

kater74

Nowy na Forum
Koledzy mam nabite 50500 km w moim E 208 (kupiony przy 49cośtam). Jestem drugim właścicielem. Właśnie dzwoniłem do serwisu i oczywiście prześlę im VIN żeby konkretniej mi powiedzieli, ale Miła Pani przez telefon rzuciła kwotą +1400 zł. Cóż oni takiego tam kurka robią że tyle chcą kasować??

Jak nie zrobię tego serwisu albo zrobię go poza ASO to co wtedy?

krzyss

Pionier e-mobilności
Koledzy mam nabite 50500 km w moim E 208 (kupiony przy 49cośtam). Jestem drugim właścicielem. Właśnie dzwoniłem do serwisu i oczywiście prześlę im VIN żeby konkretniej mi powiedzieli, ale Miła Pani przez telefon rzuciła kwotą +1400 zł. Cóż oni takiego tam kurka robią że tyle chcą kasować??

Jak nie zrobię tego serwisu albo zrobię go poza ASO to co wtedy?
Robia przeglad twojego portfela i odliczaja sobie 1400zl
Jakos na salon trzeba zarobic…
Jak nie zrobisz to stracisz gwarancje.

Halczyn

Zadomawiam się
Pewnie filtr kabinowy+plyn hamulcowy- taki zestaw ost wymienial hyundai za prawie identyczna kwote w ramach serwisu gwarancyjnego

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
ja za serwis 25k km dałem około 1230 PLN, o ile dobrze pamiętam