SEXY buttons

piotrazz

Posiadacz elektryka
A ja ustawiłem jeden przycisk na przesunięcie obu foteli do przodu na maxa, „DoubleClick” przesuwa fotel pasażera do tyłu. Obie akcje przydają się podczas odkurzania auta lub w przypadku campingu/nocowania w aucie.

cooler

Pionier e-mobilności
A ja ustawiłem jeden przycisk na przesunięcie obu foteli do przodu na maxa, „DoubleClick” przesuwa fotel pasażera do tyłu. Obie akcje przydają się podczas odkurzania auta lub w przypadku campingu/nocowania w aucie.
Kurcze, muszę sprawdzić czy wirtualne z apki też da się podpiąć pod 2 akcje: chciałbym przesunięcie do przodu oraz pochylenie oparcia też do przodu, szkoda że nie można ustawić konkretnej pozycji, takie "wyzerowanie" - chyba że się da a ja nie umiem?

piotrazz

Posiadacz elektryka
Kurcze, muszę sprawdzić czy wirtualne z apki też da się podpiąć pod 2 akcje: chciałbym przesunięcie do przodu oraz pochylenie oparcia też do przodu, szkoda że nie można ustawić konkretnej pozycji, takie "wyzerowanie" - chyba że się da a ja nie umiem?
Sprawdziłem i te dodatkowe akcje są podpięte tylko pod fizyczne przyciski. Podejrzewam, że to nie jest kwestia „że się nie da” tylko w ten sposób więcej zapewniają sobie sprzedaż przycisków i innych gadżetów.

Bronek

Pionier e-mobilności
W przyciskach ekranowych dłuższe przytrzymanie wywołuje edycję. I moim zdaniem to nie jest dobre , za krótki czas.
Piszcie na support, są jak kiedyś Musk, interaktywni

zibizz1

Pionier e-mobilności
@Bronek odpowiedź od Enhance Support na temat niedziałającego Autopilot Penalty prevention
The issue is that with Gen 1 Commander we cannot see the state of the Autopilot. This is fixed with the Gen 2 unit.
1728473856901.png
Zaraz im podsune pomysł jak to obejść

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Mi się na początku tlumaczyli "za szybkim autem" Widocznie doszli do sedna ?
Szczerze to mi to prawie niepotrzebne, jak chcę dać ognia, to lekko muskam hamulec . Wcześniej już trzymam co trzeba. I to raczej sporadycznie bo 140km/h z AP czy FSD jest ok . Jak jadę powyżej przepisów to i tak w "manualu"

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ja też ale jedzie ktos wolniejszy, zmieniam pas na lewy, aktywuje AP i nagle widzę w lusterku ze ktoś sie zbliża więc odruchowo przyspieszam żeby szybciej zjechać i kończy sie rumakowanie

cooler

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
W gen 2 działa rewelacyjnie, no i już wiadomo dlaczego, czas @Bronek na upgrade?
W sumie zastanawiam sie czy bym tego używał? Moze też zrobią jakiś upgrade? Spytam .
@zibizz1 Zaraz im podsune pomysł jak to obejść
Ale nie zaprzeczam nie wykluczam gdyby tego nie zrobili. Podoba mi się to w elektrykach, że się człowiek nie upapra a zmieni auto.
Ale jak kupię Gen 2 , zaraz będzie Gen 3 albo Tesla ich przyblokuje ? :) .
Np apka Wat Time za niewielką kasę, przestała skutecznie działać przez zmianę dostępu do Tesli , niby ma być poprawka , ale coś długo jej nie ma

Proces grzebalny w Tesli trwa . Właśnie mi dorobili (ok 70 zl) zerwaną linkę dociągu elektrycznego frunka . Poskładałem element ale diabeł może tkwić w szczegółach położenia części. Czekam na oryginał. Co prawda wyjęcie wanny to 5 minut ale mi się nie spieszy i może delikatnie rozkręce i podejrzę w orginale , czego nie zrobiłem -głupek- od razu . Z 8siem trybików i mikro włącznik plus wcięcia na kółkach , ktorych polozenie może mieć znaczenie..

Last edited: