Skoda Elroq - ZAKUP GRUPOWY z dobrym rabatem w Polsce - sprzedaż rozpoczęta!

liet

Fachowiec
Na otomoto są ciekawe oferty- np bardzo ladna za 109 900zł- myślę sobie za tyle to warto kupić- niestety okazało się że cena samochodu ze zdjęć to 173 000zł a cena z ogłoszenia to tak tylko - niezły cyrk :)
Mnie bardziej niż niepasująca miniatura frustruje podawanie ceny, która uwzględnia wszelkiego rodzaju rabaty (dla grup zawodowych; dla posiadaczy karty dużej rodziny; dla posiadaczy fotowoltaiki) i / lub dotacje z programu NaszeAuto. Raz, że nie każdy łapie się na rabat i dwa, że nie każdy łapie się na dotację w zadanej kwocie. O tym, że w przypadku dotacji najpierw trzeba wyłożyć pieniądze nie wspomnę.

sebsek

Posiadacz elektryka
Typowa ogłoszeniowa polityka dilerów Kia.
Niespotykama na taką skalę na oto-moto wśród innych marek. Nie wiem czy to nie jakiś prikaz ze strony importera 🤣
Mnie bardziej niż niepasująca miniatura frustruje podawanie ceny, która uwzględnia wszelkiego rodzaju rabaty (dla grup zawodowych; dla posiadaczy karty dużej rodziny; dla posiadaczy fotowoltaiki) i / lub dotacje z programu NaszeAuto. Raz, że nie każdy łapie się na rabat i dwa, że nie każdy łapie się na dotację w zadanej kwocie. O tym, że w przypadku dotacji najpierw trzeba wyłożyć pieniądze nie wspomnę.

Nestor

Fachowiec
1740734847939.png
Widac ze polityka naszych dealerow jest nastawiona na wyciskanie klienta do suchosci.
We wrocławiu auta pojawia sie w salonach na poczatku marca, przejde sie zobaczyc jak to wyglada i jakie oferuja ceny.

nabrU

Moderator
A o jakim kraju mowa że jest 6000 EUR doplaty?

mattmd

Zadomawiam się
Jest do tego jeszcze rabat za fotowoltaike? 7% było jak dobrze kojarzę z ogłoszeń?
Jeśli tak to pod koniec roku albo początkiem przyszłego powinny być ceny do kupowania.