Mnie bardziej niż niepasująca miniatura frustruje podawanie ceny, która uwzględnia wszelkiego rodzaju rabaty (dla grup zawodowych; dla posiadaczy karty dużej rodziny; dla posiadaczy fotowoltaiki) i / lub dotacje z programu NaszeAuto. Raz, że nie każdy łapie się na rabat i dwa, że nie każdy łapie się na dotację w zadanej kwocie. O tym, że w przypadku dotacji najpierw trzeba wyłożyć pieniądze nie wspomnę.Na otomoto są ciekawe oferty- np bardzo ladna za 109 900zł- myślę sobie za tyle to warto kupić- niestety okazało się że cena samochodu ze zdjęć to 173 000zł a cena z ogłoszenia to tak tylko - niezły cyrk![]()
Mnie bardziej niż niepasująca miniatura frustruje podawanie ceny, która uwzględnia wszelkiego rodzaju rabaty (dla grup zawodowych; dla posiadaczy karty dużej rodziny; dla posiadaczy fotowoltaiki) i / lub dotacje z programu NaszeAuto. Raz, że nie każdy łapie się na rabat i dwa, że nie każdy łapie się na dotację w zadanej kwocie. O tym, że w przypadku dotacji najpierw trzeba wyłożyć pieniądze nie wspomnę.
jak się uprzesz, to u nas jest 9579 € dopłaty...A o jakim kraju mowa że jest 6000 EUR doplaty?