S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
Smart ma 18cm? w którym miejscu mierzone?Mam też Smarta który ma 182mm i nie widzę różnicy w kwestii wjeżdżania na krawężniki.
Smart ma 18cm? w którym miejscu mierzone?Mam też Smarta który ma 182mm i nie widzę różnicy w kwestii wjeżdżania na krawężniki.
A skąd ja mam wiedzieć? Pewnie pod baterią.Smart ma 18cm? w którym miejscu mierzone?
to by było mistrzostwo. bardzo dobra konstrukcjaA skąd ja mam wiedzieć? Pewnie pod baterią.
Smart #1 Pro+ - tech specs and prices
All technical specifications and prices of the Smart #1 Pro+.www.evspecs.org
Super dokładny pomiar naukowy, z dokładnością do mikrometra. W garażu mam spadki do widocznej kratki ściekowej, więc na równej nawierzchni byłoby ok. 5mm mniej:to by było mistrzostwo. bardzo dobra konstrukcja
ale super autko. na nasze drogi jak znalazł.Super dokładny pomiar naukowy, z dokładnością do mikrometra. W garażu mam spadki do widocznej kratki ściekowej, więc na równej nawierzchni byłoby ok. 5mm mniej:
niby wjedzie, ale przy dużym rozstawie osi łatwo przyhaczyć potem podwoziem (baterią!). Również na wjazdach do garaży. Kąt rampowy mały.Tylko po co więcej? Na krawężnik wjedzie? Wjedzie. Przecież nie będziesz go brał offroad
edit: Chociaż przy 14cm może nie wjedzie?![]()