planzero
Fachowiec
jak wychodzi rata 1000 miesięcznie przy aucie pod 200k?W najmie liczy się rata, a nie pseudo upusty.
Zmienię więc zapytanie - czy ktoś wziął 85 z sensowną ratą (czyli w okolicach 1 tys miesięcznie, jak daje konkurencja)?
jak wychodzi rata 1000 miesięcznie przy aucie pod 200k?W najmie liczy się rata, a nie pseudo upusty.
Zmienię więc zapytanie - czy ktoś wziął 85 z sensowną ratą (czyli w okolicach 1 tys miesięcznie, jak daje konkurencja)?
W Ioniqu mam obecnie 1350 brutto (przy 30 kkm rocznie), ale to było przy niższej wpłacie, więc teraz powinno być taniej.jak wychodzi rata 1000 miesięcznie przy aucie pod 200k?
jaka był cena auta i wpłata? ile lat? odbieram swoje w tym tygodniu więc podziękuję za ofertę, ale dane warto zbierać z rynkuW Ioniqu mam obecnie 1350 brutto (przy 30 kkm rocznie), ale to było przy niższej wpłacie, więc teraz powinno być taniej.
Przypominam - można przejąć ten najem.
Cena auta nie ma znaczenia przy najmie. Możesz mieć auto za 400kPLN, jak producent na musie to da ci wykup po 24 miesiącach za 370kPLN i masz ratę 500 złjak wychodzi rata 1000 miesięcznie przy aucie pod 200k?
jaki wykup przy najmie? coś koledzy bajki opowiadacie...Cena auta nie ma znaczenia przy najmie. Możesz mieć auto za 400kPLN, jak producent na musie to da ci wykup po 24 miesiącach za 370kPLN i masz ratę 500 zł![]()
Wpłata 27 tys.jaka był cena auta i wpłata?
2ile lat?
Opcja taka.jaki wykup przy najmie? coś koledzy bajki opowiadacie...
Odkup dealera. A w przypadku Stellantisa (o którym głównie mowa bo to on leci dumpingowymi ratami najmu) odkup producenta. Dotacja z Nasze auto pokrywa mniej więcej spadek wartości w 24 miesiące, więc raty które płacisz to w sumie dowolność/dobra wola/polityka wynajmującego Tobie auto.jaki wykup przy najmie? coś koledzy bajki opowiadacie...
takie też info dostałem w Oplu-stellantisie, niestety do tych niskich rat dochodzi VAT od dotacji, więc jak liczyłem te 8000 vatu (43tys wpłata początkowa) to ta niska rata już nie jest taka niska. Ale wykup po najmie jest możliwy po cenie znanej dzisiaj. widać że Stellantis ciśnie żeby sprzedać jak najwiecej BEVów, a za te 2 lata bedą sie martwić co dalej.Odkup dealera. A w przypadku Stellantisa (o którym głównie mowa bo to on leci dumpingowymi ratami najmu) odkup producenta. Dotacja z Nasze auto pokrywa mniej więcej spadek wartości w 24 miesiące, więc raty które płacisz to w sumie dowolność/dobra wola/polityka wynajmującego Tobie auto.