Smart Fortwo ED (451)

Ev3

Pionier e-mobilności
Mam do sprzedania elektrycznego Smarta, świetne, zwinne auto na miasto.
Rok produkcji: 2015
Przebieg: 111 000 km
Moc: 48 KM - 35 kW

W Polsce i u mnie jest od 3 lat.

Został doposażony w radio z nawigacją z systemem Android, z możliwością użycia Android Auto albo nawigowania wprost z urządzenia.
Dodaję też evse (zasilacz do ładowania z gniazda 230V), oraz kabel Typ2 do ładowania prądem zmiennym (AC) z miejskich słupków ładowania z gniazdem.

Na samochód mogę wystawić fakturę VAT 23%, co zwalnia kupującego z podatku PCC, a możliwość odliczenia pełnego vatu czyni i tak niską cenę, bardzo atrakcyjną.

Bateria jest na własność, ma ok. 80% pojemności, co oznacza zasięg w obecnych warunkach około 90-100 km.

Auto było na bieżąco serwisowane, ostatnio po naprawie klimatyzacji (wymiana chłodnicy).

Zdjęcia dla chętnych na priv.

Obniżka ceny do 19 999 zł brutto.

vwir

Pionier e-mobilności
A jaką ma? Bo tam były zdaje się dwie opcje w tych jednofazowych i dało się z jednej zrobić drugą.

Ev3

Pionier e-mobilności
A jaką ma? Bo tam były zdaje się dwie opcje w tych jednofazowych i dało się z jednej zrobić drugą.
Nie wiem szczerze mówiąc.
I raczej nie ma opcji żeby się dowiedzieć w Poznaniu.

KrzysztofFly

Moderator
Daj zdjęcia tutaj, w końcu to dział kupię/sprzedam, no chyba, że masz na jakimś portalu ogłoszenie, to wstaw link.

krzyss

Pionier e-mobilności
W 451 chyba nie dawalo sie przeprogramowac. W 453 mozna softem zmienic z 4,3kW na 7kW 20A - 32A