Smart Storage for Tesla - Sentry Mode w chmurze

Bartosz

Pionier e-mobilności
Pierwszy do zakupu , bo nie to że muszę ale chcę. Uwielbiam takie rzeczy od tych co im sie chce. Pytam kiedy mozna i nie pytam o cenę.
Miło mi. Nie potrafię odpowiedzieć na pytanie dotyczące ceny finalnej wersji. Planuję przygotować kilka wersji testowych.

Pytanie ze wzgledu na ograniczenia pojemności darmowej w chmurze Dysku Google. Ile tego szacunkowo idzie?
W chmurze Google należy mieć przynajmniej 100GB. Oferowana za darmo przestrzeń 15GB jest zbyt mała. Dodatkowo polityka Google może w każdej chwili się zmienić i darmowej przestrzeni być jeszcze mniej lub wcale. Ciężko na takiej bazie budować rozwiązanie.

Jakas opcja nadpisywania interwału? da się? Nie moja specjalizacja, to laicko pytam
Będzie taka możliwość. Obecnie nagrania w chmurze są obrazem tego, co na dysku USB w samochodzie.

Bartosz

Pionier e-mobilności
@sobchynskip wystaw proszę repo na githubie żebyśmy mogli sobie pobrać :). Akurat mam jedno Raspberry pi zero nieużywane to sobie może poeksperymentuje.
Niestety, nie ma takiej możliwości. To nie jest projekt typu "open source". Chciałbym zapewnić wsparcie i pozyskać środki na rozwój.