ciastek
Pionier e-mobilności
Zero 2 W. To model ze zdjęcia w pierwszym poście.Musi być Zero-W (no bo WiFi)
Z wątku na GitHubie wywnioskowałem, że Zero W jest urządzeniem USB 2.0 i zdaniem OP to jest źródłem problemów w TM3 2021.
Zero 2 W. To model ze zdjęcia w pierwszym poście.Musi być Zero-W (no bo WiFi)
Za szybko, aby odpowiedzieć na to pytanie.jaka cena?
Miło mi. Nie potrafię odpowiedzieć na pytanie dotyczące ceny finalnej wersji. Planuję przygotować kilka wersji testowych.Pierwszy do zakupu , bo nie to że muszę ale chcę. Uwielbiam takie rzeczy od tych co im sie chce. Pytam kiedy mozna i nie pytam o cenę.
W chmurze Google należy mieć przynajmniej 100GB. Oferowana za darmo przestrzeń 15GB jest zbyt mała. Dodatkowo polityka Google może w każdej chwili się zmienić i darmowej przestrzeni być jeszcze mniej lub wcale. Ciężko na takiej bazie budować rozwiązanie.Pytanie ze wzgledu na ograniczenia pojemności darmowej w chmurze Dysku Google. Ile tego szacunkowo idzie?
Będzie taka możliwość. Obecnie nagrania w chmurze są obrazem tego, co na dysku USB w samochodzie.Jakas opcja nadpisywania interwału? da się? Nie moja specjalizacja, to laicko pytam
Jeszcze za wcześnieMożna już zamawiać? 🙏✌️
Raczej nie planuję wersji typu "zrób to sam".Do zamówienia z tego co widzę jest rapsberry Pi zero, więc do kupienia od @sobchynskip jest tylko/aż kod![]()
Dziękuję. Obecnie nie planuje wsparcia, ale w przyszłości nie odrzucam takiej możliwości.Przydalaby sie opcja zrzutu do prywatnej chmury (czyt. domowy NAS).
Szacun za motywację. Miałem taką kiedys, a tylko 15 lat w branzy![]()
Przejściówka nie jest konieczna. Urządzenie natywnie obsługuje port USB 2.0Starsze tesle mają port USB 2,0 Czy da się podpiąć przejściówką
Dziękuję. Będę miał to na uwadze.Dodam że mam wprawę być beta testerem za grubą kasę (FSD), to z chęcią też jestem gotów wystąpić w tej roli i ponieść koszty swej porywczości
czy głupoty? Sam nie wiem?
Niestety, nie ma takiej możliwości. To nie jest projekt typu "open source". Chciałbym zapewnić wsparcie i pozyskać środki na rozwój.@sobchynskip wystaw proszę repo na githubie żebyśmy mogli sobie pobrać. Akurat mam jedno Raspberry pi zero nieużywane to sobie może poeksperymentuje.