Sprzedam Android 4G 10.25-inch Tesla Model 3 Y Instrument Cluster Heads Up Display|Hansshow

Bronek

Pionier e-mobilności
Miałem podobne i wg warto , ale ludzie rezygnują bo trzeba się lekko nagimnastykować aby podpiąć kamerkę itd
A u mnie jszecze GPS a wszystko szło pod komputer glowny itd . Jest trochę zabawy ( bylo.. bo nie wiem jak teraz)
Ale warto dla kamerki Yanosika i ABRP .Tak bylo u mnie z tym ekranem
Bez kamerki... już mniej się oplaca
.

Last edited:

Maxxxx

Zadomawiam się
Sprzedający też chyba nie wie po co mu, bo sprzedaje 👍😉🙂
Ja sprzedaje bo nie umiem raczej tego sam zrobić i nie mam czasu na to. A może ktoś zostaje ze swoim Y-kiem na więcej niż 3 lata i chciałby mieć kamerkę z przodu i inne fajne funkcje. :) Mi zostało rok z autem i tak jak pisałem, albo oddam kupującemu, albo tu się uda sprzedać :) NOWA CENA :) 899 zł .

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie wiem jak teraz, ale opisywałem dawno ten swój montaż w Tm3 2019r .
Prawy fotel położony, głowa na dole , nogi w powietrzu , bo tam za schowkiem trzeba bezpośrednio do kompa wsadzić przelotkę. A zalecano aby się wpiąć w ciągu 5 minut , bo inaczej będzie blokada auta i laweta do serwisu .
Pewnie przesadzone ? Podobnie jak kiedyś z S3EXY , też zalecali odłączenie zasilania ale chyba malo kto to robi?

KrzysztofFly

Moderator
A, jak jest, to biorę.
A oni nie mają przypadkiem osobnych wersji do 3 i Y? Bo tak dziwnie sugeruje strona, do której jest link w pierwszym poście.

ciastek

Pionier e-mobilności
A oni nie mają przypadkiem osobnych wersji do 3 i Y? Bo tak dziwnie sugeruje strona, do której jest link w pierwszym poście.
Tak jest. Zakładam, że jakąś drobna różnica w kabelkach, z którą bym pewnie sobie poradził.
Ale dzięki Tobie spojrzałem teraz jeszcze na ich stronę i teraz zamiast standardowych 2800 życzą sobie 1200. Więc mając ofertę na nowy sprzęt i dedykowany Modelowi 3, to jednak nie biorę. :(
Dzięki!

jarry

Zadomawiam się
hmm, powiem tak, nie mam jeszcze Tesli ale się zastanawiam, moja oferta 500zł i niech leży w mojej szufladzie :)

Maxxxx

Zadomawiam się
hmm, powiem tak, nie mam jeszcze Tesli ale się zastanawiam, moja oferta 500zł i niech leży w mojej szufladzie :)
Hej, dopiero zauważyłem że pisałeś 🤣 500 zł i jest Twój. Jeszcze nigdy tyle nie straciłem ale lepiej jak ktoś to wykorzysta, bo szkoda żeby leżało. Jak to załatwimy? Pozdrawiam