Sprzedam e-soula 64 kWh r. 2021

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi

Piotrek111

Zadomawiam się
Podczas wczorajszej jazdy mijałem takiego oto Forda Mondeo . Co myslicie o takim kolorze ? Widzisz Sławek jaki jestem dobry. Od razu pomyslałem o Tobie i pstryknąłem Ci focie . Wiedziałem , ze oczy od razu Ci się zaswiecą

Special for you :)

Trafia w Wasze gusta , czy zbyt ekstrawagancki ?
Biskupi kolorek.jpg

vwir

Pionier e-mobilności
Jednym samochodom niektóre kolory pasują i ,,leżą " . Innym zupełnie nie i wyglądają szkaradnie
O to to. Audi A8 w seledynowym kolorze wyglądałoby tragicznie. Tak samo jak Soul w szarym kolorze wygląda tragicznie. Za to seledynowy Soul wygląda bardzo dobrze. Takie małe samochody wyglądają zdecydowanie lepiej w jakichś kolorach, a nie szaro-buro-ponure. Mam w rodzinie czerwoną Arosę - wygląda świetnie. Czasami widuję czarną Arosę - jest ochydna.

Piotrek111

Zadomawiam się
O to to. Audi A8 w seledynowym kolorze wyglądałoby tragicznie. Tak samo jak Soul w szarym kolorze wygląda tragicznie. Takie małe samochody wyglądają zdecydowanie lepiej w jakichś kolorach, a nie szaro-buro-ponure. Mam w rodzinie czerwoną Arosę - wygląda świetnie. Czasami widuję czarną Arosę - jest ochydna.
ibiza.jpg
Ja miałem w kolorze szarym i wyglądał extra . Czarno-szare dadatki dodawały szyku i podkreslały rasowy charakter . Nie gryzły sie jak przy innych kolorach .
Do Arosy oraz Ibizy krwisto czerwony Seata pasuje jak ulał .Tu zgoda .

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi