Sprzedam Forda Mustanga E-Mach Premium 98 KWH 351 KM AWD pełna opcja + dach panoramiczny. Ktoś chętny?
- https://www.otomoto.pl/osobowe/ofer...stang-mach-e-91-kwh-awd-premium-ID6HaGYd.html
Last edited:
Żona kupiła Tesle Y Performance 10 miesiecy temu za 254k.Cena bardzo dobra jak dla mnie ale aż się boję myśleć ile to auto kosztowało w 2022. Utrata wartości rynkowej elektryków przeraża.
W dużym stopniu wynika to ze spadku cen baterii, spadku cen nowych EV i dopłat do EV - ceny nowych ICE w przeciągu ostatnich kilku lat wzrosły, a ceny nowych EV spadły. Uważam, że i tak nie ma tragedii, biorąc pod uwagę to, co dostaje się dzisiaj za 230k PLN (TMY Juniper LR AWD), a co w 2022 roku.Cena bardzo dobra jak dla mnie ale aż się boję myśleć ile to auto kosztowało w 2022. Utrata wartości rynkowej elektryków przeraża.
A dilerzy wciąż mają na placach nowe sztuki Mustangów nawet z 2022 roku :-DCena bardzo dobra jak dla mnie ale aż się boję myśleć ile to auto kosztowało w 2022. Utrata wartości rynkowej elektryków przeraża.
Mach-E z 2022 roku ma 91kWh czy 88kWh? Kiedy był ten lifting?Sprzedam Forda Mustanga E-Mach Premium 91 KWH