Sprzedam Smarta 451 ED 'baby Tesla' (35min do pełna, Android Auto 9" z LTE) - 24 999zł z VAT23%

hdenergyy

Nowy na Forum
Witam forumowiczów,
Mam na sprzedaż kilka smartów elektrycznych For Two 451ED w bardzo atrakcyjnej cenie 24 999zł brutto - dla forumowiczów, (możliwość odliczenia, wystawiam fakture VAT23%), brak 2% pcc, także wciągając na firme może być nawet za ~16,500zł ;)
Samochody z rocznika 2015, 1 rej. 2016. W pełni sprawne elektrycznie i mechanicznie. Posiadają poprzecierane zderzaki. (za ok. 1500zł można oddać do lakiernika by wyglądały jak po wyjechaniu z salonu :)
Z Android Auto 9" wraz z wbudowanymi modemami 4G LTE. Układ napędowy zrobiony przez inzynierów Tesli. (chłodzone i podgrzewane akumulatory)
Klimatyzacja, 4 poduszki pow. itd. Idealny do miasta.
Wbudowane najszybsze możliwe ładowarki pokładowe 22kW pozwalające na naładowanie do pełna w ok 35min.
W zestawie z ładowarkami 1 fazowymi 16A (~4h do pełna).

Cena ponad 10tyś taniej niż wartość rynkowa. Kupując go nie ma ryzyka utraty dużej wartości jak w przypadku nowego samochodu. Nowy, 5 lat temu kosztował ok. 125tyś brutto, także za 20% ceny początkowej..

Cena po kosztach.. Do floty wrzuciłem część, a musialem zakupić większą ilość by cenowo miało to sens.

Link do oferty: https://www.otomoto.pl/oferta/smart...-hit-do-miasta-z-bateria-fv-23-ID6DGgAF.html?

Last edited:

hdenergyy

Nowy na Forum
Miałem na myśli max zasieg. Mi udało się tyle przejechać (130km) do odcięcia (przy 21'C). Całe szczęście w końcu temperatury sprzyjają elektrykom.
Samochód w cenie lepszego e-bika, a ile daje frajdy. Opcjonalnie za 350zł można wgrać soft Brabusa (102KM zamiast 75KM). Przy masie auta ~850kg robi z niego katapulte :)

krist

Posiadacz elektryka
Witam forumowiczów,
Mam na sprzedaż kilka smartów elektrycznych For Two 451ED w bardzo atrakcyjnej cenie 24 999zł brutto - dla forumowiczów, (możliwość odliczenia, wystawiam fakture VAT23%), brak 2% pcc, także wciągając na firme może być nawet za ~16,500zł ;)
Samochody z rocznika 2015, 1 rej. 2016. W pełni sprawne elektrycznie i mechanicznie. Posiadają poprzecierane zderzaki. (za ok. 1500zł można oddać do lakiernika by wyglądały jak po wyjechaniu z salonu :)
Z Android Auto 9" wraz z wbudowanymi modemami 4G LTE. Układ napędowy zrobiony przez inzynierów Tesli. (chłodzone i podgrzewane akumulatory)
Klimatyzacja, 4 poduszki pow. itd. Idealny do miasta (realne zasięgi na baterii do 130km).
Wbudowane najszybsze możliwe ładowarki pokładowe 22kW pozwalające na naładowanie do pełna w ok 35min.
W zestawie z ładowarkami 1 fazowymi 16A (~4h do pełna).

Cena ponad 10tyś taniej niż wartość rynkowa. Kupując go nie ma ryzyka utraty dużej wartości jak w przypadku nowego samochodu. Nowy, 5 lat temu kosztował ok. 125tyś brutto, także za 20% ceny początkowej..

Cena po kosztach.. Do floty wrzuciłem część, a musialem zakupić większą ilość by cenowo miało to sens.

Link do oferty: https://www.otomoto.pl/oferta/smart...-hit-do-miasta-z-bateria-fv-23-ID6DGgAF.html?
poproszę o zdjęcia dostępnych aut na [email protected]. Można wracać na kołach?

lookash_c

Pionier e-mobilności
Może trzeba było wolniej jechać :) To jakieś 80 km było? Z jaką prędkością?

Cav

Pionier e-mobilności
Koło 70 km/h, czasem mniej, czasem nieco więcej.
Zabrakło kilku km do ładowarki Orlenu.
Ale potem okazało się, że ona i tak ze Smartem nie chciała działać....

Tak naprawdę zawiniło ukształtowanie terenu - po płaskim by dojechał, ale tam na końcu były spore podjazdy, na których poległ.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Koło 70 km/h, czasem mniej, czasem nieco więcej.
Zabrakło kilku km do ładowarki Orlenu.
Ale potem okazało się, że ona i tak ze Smartem nie chciała działać....

Tak naprawdę zawiniło ukształtowanie terenu - po płaskim by dojechał, ale tam na końcu były spore podjazdy, na których poległ.
Czyli prędkość rzekłbym słuszna. Ad. podjazdów - są też potem zjazdy ;-) Ciekawe czy iOnem bym dał radę :-D

Cav

Pionier e-mobilności
Akurat na końcu już zjazdów nie było, do stacji był podjazd na ładnych kilka km - IMO to było kluczowe.