Sprzedam TM3 RWD MR23 (Q4/2022)

krzykar77

Zadomawiam się
Sprzedam Tesla Model 3 RWD MR23 w kolorze "Pearl White Multi-Coat (PPSW)" i wnętrzem "All Black" na kołach Aero 18"
(AMD Ryzen, pompa ciepła, czujniki parkowania i Tesla Vision, ogrzewane wszystkie /5/ fotele)

Zamówiona 29.01.2022
Zarejestrowana 10.11.2022
Odebrana 12.11.2022
Aktualny przebieg ~37.500km i rośnie /samochód ciągle w eksploatacji/
Gwarancja na samochód do 12.11.2026 lub 80kkm
Gwarancja na akumulator do 12.11.2030 lub 160kkm
Gwarancja na jednostkę napędową do 12.11.2030 lub 160kkm

Samochód bezwypadkowy, bezstłuczkowy z normalnymi śladami użytkowania (przez kobietę - szczegóły nieco niżej)

Dodatkowo /oprócz standardowego wyposażenia/:
1. Haczyk na zakupy w bagażniku.
2. Szuflady / tace kontroli centralnej.
3. Uchwyt na telefon Spigen OneTap Pro ITT90W Qi 7.5W (Magsafe ).
4. Przyciemnione szyby (tylna oraz tylne boczne).
5. Hak holowniczy / tylko do przewozu rowerów i bagażników montowanych na haku (ewentualnie innych akcesoriów).
6. Opony całoroczne Pirelli Cinturato All Season SF2 235/45R18 98 Y Seal Inside założone kilka dni po odbiorze samochodu.

Wady (osiągnięcia małżonki, która była głównym użytkownikiem samochodu):
1. Przerysowana felga prawa przednia (oznaczone na zdjęciach).
2. Przerysowana felga prawa tylna (oznaczone na zdjęciach).
3. Delikatne uszkodzenie lakieru spojlera zderzaka przedniego - efekt nieudanej próby wjazdu do garażu (oznaczone na zdjęciach).

Cena 134.900PLN
Sprzedaż na umowę kupna/sprzedaży przez osobę fizyczną bez możliwości wystawienia faktury.
Samochód do obejrzenia w Rybniku/Gliwicach i okolicach.

Ewentualnych zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priv.

Exterior_1.jpg

Exterior_2.jpg

Exterior_3.jpg

Exterior_3a.jpg

Exterior_4.jpg

Hak_4.jpg

Interior_3.jpg

Interior_4.jpg

Felga_PP5.jpg

Felga_PT4.jpg

Last edited:

nabrU

Moderator
Skończą się dopłaty w PL i rynek używanych EV stanie się normalny... czego wszystkim życzę, bo pewnie nie każdego stać na nowe EV.

P.S. Powodzenia w sprzedaży 👍

krzykar77

Zadomawiam się
Nowy model 189 - dopłata vs 2 letni (rocznikowo 3) za 150…

Aż bym nie mógł się zdecydować co wybrać :)
Cena jest wyjściowa i do negocjacji.
Od czegoś trzeba zacząć…

A w stosunku do HL samochód ma 2 duże zalety - 2 dźwigienki na kierownicy.
Jako posiadacz obu modeli wiem, którym łatwiej jeździ mi się zgodnie z przepisami (sygnalizowanie manewrów) po rybnickich rondach 😉 oraz włącza aktywny tempomat i autopilota (kulka nie jest wg mnie tak prezyzyjna jak dźwignia)

Pozdrawiam

kaktus

Posiadacz elektryka
Cena jest wyjściowa i do negocjacji.
Od czegoś trzeba zacząć…

A w stosunku do HL samochód ma 2 duże zalety - 2 dźwigienki na kierownicy.
Jako posiadacz obu modeli wiem, którym łatwiej jeździ mi się zgodnie z przepisami (sygnalizowanie manewrów) po rybnickich rondach 😉 oraz włącza aktywny tempomat i autopilota (kulka nie jest wg mnie tak prezyzyjna jak dźwignia)

Pozdrawiam
Spoko :) podkreślam absurd ceny - licząc dopłatę dla osoby prywatnej nowy kosztuje 171k vs 150 za auto w styczniu 3 letnie rocznikowo. 13 proc utraty wartości w takim aucie brzmi szalenie optymistycznie.

inter

Pionier e-mobilności
Spoko :) podkreślam absurd ceny - licząc dopłatę dla osoby prywatnej nowy kosztuje 171k vs 150 za auto w styczniu 3 letnie rocznikowo. 13 proc utraty wartości w takim aucie brzmi szalenie optymistycznie.
Piszesz jakby wszyscy, mieli kartę dużej rodziny.

krzykar77

Zadomawiam się
Nie każdy chce brać dotację - nie jestem pewien czy jeszcze obowiązują wymogi dotyczące minimalnego rocznego przebiegu w czasie trwania "przedsięwzięcia" ale może to być jeden z argumentów przeciwko.
Kolejny, to brak przymusu opłacania ubezpieczenia AC, które przez 2 lata kosztować będzie około połowę dotacji, a w skrajnych przypadkach pochłonie całą.

Wiem, że przypadki są różne, podobnie jak kryteria wyboru. Nie zamierzam sprzedać go za połowę ceny wyjściowej - jeśli nie znajdzie się chętny, to samochód zostanie na "niedzielne wyjazdy" :)