Sprzedaż Tesli i wybór chińczyka.Tylko po kiego grzyba BYD Seal?!

STMS

Pionier e-mobilności
Czasami lubię oglądać DG i podziwiam jego wytrwałość (1k km maluchem to naprawdę niezły wyczyn), ale tu chyba dostał jakąś większą kasę za promowanie BYD. Zachwyca się, że przyspiesza jak spalinowy z opóźnieniem 🤦‍♂️ Zgłosiłem się na jazdę testową Sealem - jak się odezwą, to sam porównam.

Też mi to śmierdzi płatną współpracą - zobaczymy czy się przyzna

może będzie udawał ze nie a w rzeczywistości kupi za 30% ceny pod warunkiem promowania

kaktus

Posiadacz elektryka
Czasami lubię oglądać DG i podziwiam jego wytrwałość (1k km maluchem to naprawdę niezły wyczyn), ale tu chyba dostał jakąś większą kasę za promowanie BYD. Zachwyca się, że przyspiesza jak spalinowy z opóźnieniem 🤦‍♂️ Zgłosiłem się na jazdę testową Sealem - jak się odezwą, to sam porównam.
Opisywałem w wątku BYD jazda próbna - dla mnie Seal jest sporo gorszym autem niż Model 3, BMW i4. Samochód który niby wszystko ma, ale sporo nie działa tak jak powinno. Nie wierzę że gość który jeździł autem z działającym softem, który tym softem się zachwycał wielokrotnie zrobił to za darmo :) bo co jak co ale soft w Seal to jest największy problem. I to ze sprzedawcy opowiadają że te błędy to tylko soft i to można zaktualizować itd - nie wierzę że skoro można, to auto będące już tak długo na ryku dalej by miało te problemy.

Belkot

Posiadacz elektryka
Przez wiele lat promował tesle i dobrze mu szło. Nie dostał pewnie za to od Tesli nawet grosza. Teraz jest starszy mądrzejszy i ideały młodzieńcze poszły na bok. Tez mi sie wydaje ze poszła kasa od Chinczyków na promocje. Szczegolnie ze powtarzał wielokrotnie "Chinskie samochody to przyszłosc"

kaktus

Posiadacz elektryka
Czyżby nowy trend na horyzoncie? Czy sprzedaż Tesli to dobry ruch?

Obejrzałem ten odcinek i jak zwykle wprowadziłeś gruby zament…

1. Sprzedaje starą Teslę Model 3 z wypożyczalni (co jest normalną procedurą działania wypożyczalni samochodów ze auto z przebiegiem ponad 100k kilku letnie zastępuje się nowym)
2. Odbiera BYD Seal RWD dla testu 1000km challenge.
3. Nigdzie nie powiększał ze sprzedaje swoją prywatną Skę i zamienia ją na BYDa :)

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Obejrzałem ten odcinek i jak zwykle wprowadziłeś gruby zament…

1. Sprzedaje starą Teslę Model 3 z wypożyczalni (co jest normalną procedurą działania wypożyczalni samochodów ze auto z przebiegiem ponad 100k kilku letnie zastępuje się nowym)
2. Odbiera BYD Seal RWD dla testu 1000km challenge.
3. Nigdzie nie powiększał ze sprzedaje swoją prywatną Skę i zamienia ją na BYDa :)
Dobrze, że w końcu obejrzałeś i dopiero komentujesz.
1. zostawia też sobie drugą RWD więc chyba czegoś nie wie o normalnych procedurach
2. ale to już zapowiadał wcześniej
3. wiadomo, że nigdzie nie "powiększał" w przeciwieństwie do niektórych ;)