S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
Czyżby nowy trend na horyzoncie? Czy sprzedaż Tesli to dobry ruch?
Czasami lubię oglądać DG i podziwiam jego wytrwałość (1k km maluchem to naprawdę niezły wyczyn), ale tu chyba dostał jakąś większą kasę za promowanie BYD. Zachwyca się, że przyspiesza jak spalinowy z opóźnieniem 🤦♂️ Zgłosiłem się na jazdę testową Sealem - jak się odezwą, to sam porównam.
Opisywałem w wątku BYD jazda próbna - dla mnie Seal jest sporo gorszym autem niż Model 3, BMW i4. Samochód który niby wszystko ma, ale sporo nie działa tak jak powinno. Nie wierzę że gość który jeździł autem z działającym softem, który tym softem się zachwycał wielokrotnie zrobił to za darmoCzasami lubię oglądać DG i podziwiam jego wytrwałość (1k km maluchem to naprawdę niezły wyczyn), ale tu chyba dostał jakąś większą kasę za promowanie BYD. Zachwyca się, że przyspiesza jak spalinowy z opóźnieniem 🤦♂️ Zgłosiłem się na jazdę testową Sealem - jak się odezwą, to sam porównam.
Obejrzałem ten odcinek i jak zwykle wprowadziłeś gruby zament…Czyżby nowy trend na horyzoncie? Czy sprzedaż Tesli to dobry ruch?
Dobrze, że w końcu obejrzałeś i dopiero komentujesz.Obejrzałem ten odcinek i jak zwykle wprowadziłeś gruby zament…
1. Sprzedaje starą Teslę Model 3 z wypożyczalni (co jest normalną procedurą działania wypożyczalni samochodów ze auto z przebiegiem ponad 100k kilku letnie zastępuje się nowym)
2. Odbiera BYD Seal RWD dla testu 1000km challenge.
3. Nigdzie nie powiększał ze sprzedaje swoją prywatną Skę i zamienia ją na BYDa![]()
na bank. Elon nie jest taki hojny.Przez wiele lat promował tesle i dobrze mu szło. Nie dostał pewnie za to od Tesli nawet grosza.
może nawet korzystniej albo weźmie pakiet do wypożyczalni co jest bardziej rozsądnew rzeczywistości kupi za 30% ceny pod warunkiem promowania
koniecznie, w końcu po to mamy forum żeby weryfikować takie zachwyty.Zgłosiłem się na jazdę testową Sealem - jak się odezwą, to sam porównam.