SR+ czym rozni sie w detalach od LR?

danielm

Pionier e-mobilności
Tak, zobaczymy czy pojawi się Acceleration Boost dla M3 RWD...
Przyspieszenie spadło równo o 0.5s, a Bjorn testował MiC SR+ i była żwawsza od Freemont.
Daniel nie kupił podgrzewanie tylnych siedzeń i Tesla o tym wie... Ja bym też nie kupił :)
Daniel kupował premium connectivity to mu tesla zabrała taką możliwość więc nadal wróżysz z fusów. wcześniej była plotka że podgrzewana kierownica w SR+ będzie płatna tak jak fotele, teraz tworzycie plotkę że będzie w standardzie razem z fotelami

newbe

Posiadacz elektryka
Daniel kupował premium connectivity to mu tesla zabrała taką możliwość więc nadal wróżysz z fusów. wcześniej była plotka że podgrzewana kierownica w SR+ będzie płatna tak jak fotele, teraz tworzycie plotkę że będzie w standardzie razem z fotelami
Najlepiej jakby ktoś wybrał się na jazdę testową do W-wy i po temacie...

Szatan

Posiadacz elektryka
Ja dostałem dywaniki welurowe do SR+, co ciekawe już 3ci miesiąc od odbioru i wciąż mam łączność premium chyba źle rozumiem tego znaczenie, pokazuje mi na mapie natężenie ruchu, radio internetowe i Netflix działa z karty LTE

te podgrzewane fotele z tylu to taka różnica? Ja co prawda mam dwa foteliki dziecięce z tylu wiec nikt tam pupy nie może podgrzewać ale nawet z przodu nie używamy podgrzewania chyba że jakiś mega mróz jest i wracamy z wyjścia out bo w garażu auto nawet w zimę zawsze ma >5degC,

newbe

Posiadacz elektryka
Ja dostałem dywaniki welurowe do SR+, co ciekawe już 3ci miesiąc od odbioru i wciąż mam łączność premium chyba źle rozumiem tego znaczenie, pokazuje mi na mapie natężenie ruchu, radio internetowe i Netflix działa z karty LTE

te podgrzewane fotele z tylu to taka różnica? Ja co prawda mam dwa foteliki dziecięce z tylu wiec nikt tam pupy nie może podgrzewać ale nawet z przodu nie używamy podgrzewania chyba że jakiś mega mróz jest i wracamy z wyjścia out bo w garażu auto nawet w zimę zawsze ma >5degC,
Synek ma 10 lat i już nie musi mieć fotelika. Wsiada po oczekiwaniu na placu szkolnym w deszcz - no i jest po co włączyć ogrzewanie...

gim-kg

Pionier e-mobilności
co ciekawe już 3ci miesiąc od odbioru i wciąż mam łączność premium chyba źle rozumiem tego znaczenie, pokazuje mi na mapie natężenie ruchu, radio internetowe i Netflix działa z karty
Obecnie wszystkie samochody z polskiej dystrybucji maja łączność premium bezterminowo dopóki T nie podpisze umowy z polskim operatorem telefonii komórkowej.

Szatan

Posiadacz elektryka
Super to życzę im jak najdłuższych negocjacji , gorzej jak po tych wszystkich miesiącach tak się przyzwyczaję że będzie chciało się za to zapłacić 😂 radia internetowego chyba najbardziej by mi brakowało z tej łączności premium.
Łączność premium powinna kosztować max 30zl czyli tyle co abo z nielimitowanym netem