Statystyki ładowania w aplikacji Tesla

Bronek

Pionier e-mobilności
Czy na androida to jest? Robiłem aktualizacje i nie mam tej opcji.
Ja dla ciekawości ściągnąłem z apk mirror. Ale nie na telefon, tylko na tablecik.

Bronek

Pionier e-mobilności
Może zwalona strefa czasowa :p
Miałeś rację
Dodalem 1 godz do zimowego czyli np nie od 13.00 a od 14.00 itd... I jest ok
Moze jestem Holendrem, bo Brytyjczykiem już byłem?
Wychodzi nie liczac ze mam solary 1/3 taniej niż na paliwie kopalnym wycenionym przez Teslę

Brakuje przebiegu w tym okresie. Trzeba bedzie ustawić w samochodzie. To bardziej realne za ile kasy ile km w danym miesiacu. Nie kazdy jedzie poniżej 20 kWh / 100km u mnie minimum 25

Styczeń 2020. Ustawię licznik km na luty i porównam co pokazuje auto, jakie zużycie i ile przejechałem.
SmartSelect_20220130-220636_Tesla_copy_768x918.jpgScreenshot_20220131-065014_Tesla_copy_576x1121.jpgporownam

Last edited:

Jac3k

Posiadacz elektryka
Ja tez jeszcze nie mam, wersja apki 4.51. Pewnie musi sie ten nowy soft zaktualizować z roku 2022.
Trzeba włączyć data sharing. Ja miałem to wyłączone.

Note: The car must be on software version 2021.44.25 or higher and you must have data sharing enabled in the vehicle.

newbe

Posiadacz elektryka
Strasznie długo czekałem na Samsunga nową apkę, a się okazało że nie da nowej wersji póki nie zrobię 2 update'ów systemu do Android 12.
Mam język angielski i wszystko chodzi caca. Ceny, oczywiście w EUR, złotówki wpadają wam ze źle zrobionego tłumaczenia.
A z faktury za prąd w Energa G12w mi wychodzi w netto brak podwyżek, a w brutto obniżka.
Poza szczytem: 0.3187 PLN, lub 0.07 EUR
Szczyt: 0.6772 PLN lub 0.15 EUR
Koszty abonamentowe rozliczam na dom, ale za Styczeń nie zostały naliczone, zawsze tak kombinują.
Oczywiście że bezpłatne ładowanie destination charging zostało policzone jako płatne, dałem ekwiwalent 2 PLN, ale pi razy drzwi wychodzi dobrze.

Screenshot_20220204-065933_Tesla.jpg

Krisou

Zadomawiam się
Czesc, mam najnowsza apke z AppStore, w aucie 2021.44.30.11, wszystko udostępnione w aucie a tej funkcji jak nie ma tak nie ma w apce. Ktoś tez tak ma? 🤔

Jac3k

Posiadacz elektryka
Czesc, mam najnowsza apke z AppStore, w aucie 2021.44.30.11, wszystko udostępnione w aucie a tej funkcji jak nie ma tak nie ma w apce. Ktoś tez tak ma? 🤔
Tak, ja też nie mam i nie wiem już dlaczego. Bez sensu. Wersja apki się zgadza a funkcjonalność różni się na różnych telefonach. Porażka jakaś.

ciastek

Pionier e-mobilności

krzyss

Pionier e-mobilności