Tez bylem niedawno. Specjalnie objechalem caly parking i nic nie bylo, a tu prosze!Hmm, a byłem tam w sobotę i nic nie widziałem, muszę przy kolejnej (zakupowej) sobocie przyjrzeć się wszystkim detalom parkingu (bo on tam jest dość spory - na szczęście).
Ogień piekielny! Rumia, teraz Gdańsk, jak dla mnie komplet na północy, bo z Rumi zrobię na spokojnie Szczecin.Bylem na miejscu SC Gdansk 20minut temu, inwestor: Tesla Poland![]()
Koszalin jeszcze wskazany … 😜Ogień piekielny! Rumia, teraz Gdańsk, jak dla mnie komplet na północy, bo z Rumi zrobię na spokojnie Szczecin.![]()
Dokładnie, choc z Gdanska tez zrobisz tylko trzeba ruszyc mocno naladowanym.Ogień piekielny! Rumia, teraz Gdańsk, jak dla mnie komplet na północy, bo z Rumi zrobię na spokojnie Szczecin.![]()
Kolejny referral przedłuża darmowe km o rokNiech przynajmniej 1 lokalizację odpalą, zanim 3 lata miną i darmowe km przepadną
Z Rumi na Szczecin to obecnie średnio, bo trzeba się wracać do głównej S-ki na zachód. Po to właśnie Gdańsk, bo on będzie przy S-ce, która zaraz na granicy z Gdynią odbija na zachód - Rumia to głównie dla tych co cisną z 3city bardziej na północ - Puck, Władek, Hel, itd. Ja tam żadnej z nich nie potrzebuję, ale obu kibicuję mocno, bo zawsze lepiej mieć niż nie mieć.Ogień piekielny! Rumia, teraz Gdańsk, jak dla mnie komplet na północy, bo z Rumi zrobię na spokojnie Szczecin.![]()