SuC Gliwice

nabrU

Moderator
Przy takiej pogodzie i związanej z nią problemami to postępy mogą być kiepskie.

nabrU

Moderator
Zakładając, że to co jest na drugim zdjęciu to fundamenty pod 3 x 'power cabinets' to może i będzie 12 (y)

dixiluk

Fachowiec
No konstrukcja trochę dziwna. Jutro najprawdopodobniej będę przejeżdżał przez Gliwice i przez Szczecin to może dam radę zobaczyć i porównać jak to wygląda.

marco_25

Posiadacz elektryka
Podobny kontener stał w Krakowie i cztery miesiące potem były oddane słupki do użytku. Patrząc na podstawy szaf transformatorowych i długość przekopu to też bym stawiał na 12 słupków. To tylko pokazuje co w Polsce znaczą dokumenty ma portalach instytucji państwowych 🙃

kubatar

Pionier e-mobilności
No konstrukcja trochę dziwna. Jutro najprawdopodobniej będę przejeżdżał przez Gliwice i przez Szczecin to może dam radę zobaczyć i porównać jak to wygląda.
Ale w Szczecinie juz wybudowali SuC 😃
Zamiast na Szczecin kieruj się na Nidzice i daj znać czy na Ionity tam działaja bo jak jechałem w poniedzialek to zapomniałem zerknąć 🫤

dixiluk

Fachowiec
Ale w Szczecinie juz wybudowali SuC 😃
Zamiast na Szczecin kieruj się na Nidzice i daj znać czy na Ionity tam działaja bo jak jechałem w poniedzialek to zapomniałem zerknąć 🫤
W Szczecinie wybudowali niedawno więc sobie z ciekawości zobaczę i porównam bo pewnie urządzenia i schemat taki sam :)