SuC Koszalin

Bronek

Pionier e-mobilności
Spodziewasz się że w sezonie ten odcinek bedzie się korkował?
Tytułem uzupełnienia to z S11 pokazuje 6 minut
Na pewno trzeba uwazac ale mniej niz np w T3 gdzie na Hel bedzie wieksza zadyma . pisze z Tesli sorry za ..... Jak mnie nikt nie wyprzedzi to moze sprawdze na dniach ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ku...a tak czekalem i na Koszalin (syn1) i na Gdańsk (syn2)
Tak to jest z dziećmi , że mieszkają tam gdzie nie powinny , jakby kochali ojca to by się przeprowadzili np do Lucimierza widząc , że tata Teslą jeździ?

Druga sprawa , że moglem więcej dzieci narobić...
Zresztą ? Ch tam wie ile tego pomiotu się ukrywa ? W koncu wstyd przynoszę mając to co mam (auto na T)

Last edited:

zibizz1

Pionier e-mobilności
ostatnio sie zdziwiłem gdy wymieniłem przedawaniajce się punkty na km że czas ważności km wydłużył sie o pół roku od ważności poprzednich km a nie od czasu doładowania. Zostało 9tys km do marca

Druga sprawa , że moglem więcej dzieci narobić
Szewc bez butów chodzi xD

Bronek

Pionier e-mobilności
ostatnio sie zdziwiłem gdy wymieniłem przedawaniajce się punkty na km że czas ważności km wydłużył sie o pół roku od ważności poprzednich km a nie od czasu doładowania. Zostało 9tys km do marca

Szewc bez butów chodzi xD
Tak bylo z poprzedniego i auta i programów przeszły km na nowe auto i kazde nastepne polecenie wydłużało o rok ? Czy pół ? Chyba jak piszesz pół ....W koncu program sie skończył , wymiana punktow na km też i po kilku latach nadszedl styczeń 2025 gdzie zdechło.
W sumie z 6000km wykorzystalem ? 17 000 poszlo sie j.

Ps nie mam co narzekać za fryko dali Premium na lata , potem km , wykupilem masę ciuchow , i rzeczy drogich ze sklepu za grubą nawet kasę. Wcale tego nie musiało być i nie to bylo powodem zakupu itd ... Nigdy tez nie prosilem aby mi to ofiarowywać w postaci referrali ale zawsze będę wdzieczny za okazanie jakiejs przecież tam uwagi za pisanie tutaj itd ...To mile .Kiedys tez bylo łatwiej , gdyż byliśmy nieliczni teraz sie to rozklada na tysiace ...mlodych i gniewnych i niech im sie darzy ...

Last edited:

Krk

Posiadacz elektryka
Ku...a tak czekalem i na Koszalin (syn1) i na Gdańsk (syn2)
Tak to jest z dziećmi , że mieszkają tam gdzie nie powinny , jakby kochali ojca to bys przeprowadzili np do Lucimierza widząc , że tata Teslą jeździ?

Druga sprawa , że moglem więcej dzieci narobić...
Zresztą ? Ch tam wie ile tego pomiotu się ukrywa ? W koncu wstyd przynoszę mając to co mam
nie jeździj po pijaku

Bronek

Pionier e-mobilności
nie jeździj po pijaku
? Ale dodam , że może zacznę pić i palić aby się nie ujawnili gdy o spadek przyjdzie walczyć .Wszystko przepije i nie będzie po co ...
Tu chodzi o cel jazdy , my osobowkami to tylko głównie lokalnie ale do dzieci się zdarzało czesciej .Pech że źle wybrali lokalizację pracy i zamieszkania
Źle wychowałem i tyle ... :)
Nie nauczyłem przewidywania i empatii , że tatusi z mamusią chce sobie Tesle kupić i darmo ją ładowac , a SCh nie ma w Koszalinie i Gdańsku.

KrzysztofFly

Moderator
W sumie z 6000km wykorzystalem ? 17 000 poszlo sie j.
A proponowałem kiedyś, że zabiorę Twojego X-a na nart do Austrii i nawet oferowałem zastępczego Y-greka ;). To nie ;), lepiej niech przepadnie ;). Normalnie pies ogrodnika ;), Elon lubi to ;).

Bronek

Pionier e-mobilności
A proponowałem kiedyś, że zabiorę Twojego X-a na nart do Austrii i nawet oferowałem zastępczego Y-greka ;). To nie ;), lepiej niech przepadnie ;). Normalnie pies ogrodnika ;), Elon lubi to ;).
Przepraszam .

Juz drugi raz głupio postąpiłem , pierwszy jak na siłę zmienilem pobyt auta z UK na PL a mnie ostrzegano , żeby tego nie robić , no,to mialem nagle samochód używany odkupiony , bo Tesla mi sprzedała własne auto i straciłem Łączność Premium...