SuC Koszalin

KrzysztofFly

Moderator
Przepraszam .

Juz drugi raz głupio postąpiłem , pierwszy jak na siłę zmienilem pobyt auta z UK na PL a mnie ostrzegano , żeby tego nie robić , no,to mialem nagle samochód używany odkupiony , bo Tesla mi sprzedała własne auto i straciłem Łączność Premium...
No nie przemyślałeś, a dzisiaj może nawet referrale byś w funtach zbierał ;)

Młody

Follow the White Rabbit
Oj średnio słaba lokalizacja.

Rondo Czesław Miłosza stoi w godzinach szczytu. W weekendy jak ma być ładna pogoda nawet w lutym czy marcu to korek jest już w piątek popołudniu i dojazd do Mścic idzie wolniej niż piesza pielgrzymka ze Świnoujścia na Jasną Górę. Czym bliżej lata tym gorzej. W sezonie letnim obstawiam, że zjazd i powrót na S6 to będą okolice 40 minut. Poza sezonem letnim i weekendami - szczególnie długimi, będzie dojazd do 10 minut maksymalnie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Oj średnio słaba lokalizacja.

Rondo Czesław Miłosza stoi w godzinach szczytu. W weekendy jak ma być ładna pogoda nawet w lutym czy marcu to korek jest już w piątek popołudniu i dojazd do Mścic idzie wolniej niż piesza pielgrzymka ze Świnoujścia na Jasną Górę. Czym bliżej lata tym gorzej. W sezonie letnim obstawiam, że zjazd i powrót na S6 to będą okolice 40 minut. Poza sezonem letnim i weekendami - szczególnie długimi, będzie dojazd do 10 minut maksymalnie.
I tyle w temacie . W Niedziele moze pojade starą trasą ( albo zboczę z S3?), to zobaczę czy to tylko kolejna lokalna " Izera"
Znam to miejsce. A nawet kiedyś tam spałem, naprzeciwko facet mial i moze male muzeum motoryzacji , wiec pod względem turystycznym jest OK ., jak by nie bylo korków to ujdzie i będzie miłe ładowanie

Last edited: