SuC Legnica

wojtkow

Pionier e-mobilności
Last edited:

Jogur

Fachowiec
dokladnie, jak tylko "odkryłem" ze szukanie po inwestorze jest tajne ;) to odpuściłem, brawo dla chętnych na szukanie po tych kategoriach, które są dostępne

bragyou

Posiadacz elektryka
Super by było mieć Suc w drodze do Karpacza/ Szklarskiej - a może kiedyś w samych Karkonoszach postawią jakiś SuC 😀
Tam jest taki deficyt ładowarek, że jadąc do Szklarskiej wybrałem hotel, który ma na swoim parkingu Noxo, żeby nie szukać.

kubatar

Pionier e-mobilności
Ale będzie trzeba wyjeżdżać w miasto wiec nie będzie idealnie. Wg mnie bielany wrocławskie będą lepszą opcją. Oczywiście nie dla każdego kierunku np z północy S3

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Ale będzie trzeba wyjeżdżać w miasto wiec nie będzie idealnie. Wg mnie bielany wrocławskie będą lepszą opcją. Oczywiście nie dla każdego kierunku np z północy S3
Tam jest bardzo sprawny dojazd z A4 i jest blisko, dwupasmowa droga.
Śmiem twierdzić, że czas dojazdu z autostrady będzie nawet dłuższy na Bielanach ze względu na ruch/korki i skomplikowany dojazd, choć jest bliżej.
Ale chciałbym mieć więcej takich problemów ;-).

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Wątek czas rozpocząć bo Tesla złożyła zgłoszenie zamierzenia budowlanego dla tego SuC

Taka refleksja off-topic:
Te wnioski w GUNB mają mnóstwo sekcji i informacji dotyczących sytuacji, gdy coś idzie nie tak (odmowa, opóźnienie decyzji, wezwanie do uzupełnienia danych. Itp. Itd.), a nie nie ma nic o przyspieszeniu decyzji, albo np. o wstępnej akceptacji. Mam nawet wrażenie, że tych “negatywnych” sekcji przybyło ostatnio.
Tak jakby rolą urzędu (by design) było odmawianie, opóźnianie, utrudnianie, a nie służenie obywatelom i przedsiębiorstwom…
Żyję w tym kraju już ponad 50 lat, a nie przestaje mnie to zadziwiać.

Druga ciekawostka to oznaczenia “utrudnienia na drodze” ze względu na np. remont. W Polsce podaje się od kiedy obowiązują te utrudnienia, a w kilku miejscach w Europie podaje się do kiedy będą utrudnienia. Wydaje mi się to bardziej przydatne dla kierowców, ale w ojczyźnie chyba nie dożyję tego 😉.

Koniec off-top.

kubatar

Pionier e-mobilności
Tam jest bardzo sprawny dojazd z A4 i jest blisko, dwupasmowa droga.
Śmiem twierdzić, że czas dojazdu z autostrady będzie nawet dłuższy na Bielanach ze względu na ruch/korki i skomplikowany dojazd, choć jest bliżej.
Ale chciałbym mieć więcej takich problemów ;-).
Dzięki. Google pokazuje 7 min. Mysle ze dopoki nie będzie na MOPach to bedzie miało branie. A potem będzie "aglomeracja" się ładować oraz ci z trasy zachęceni niska ceną dla ktorych strata 15 min to nie problem

Najnowsze dyskusje