SUC Poznań południe

lookash_c

Pionier e-mobilności
Totalnie mi się rozjechała wizja świata, myślałem że tam jest 8 stanowisk…
A tymczasem faktycznie, już operatorzy typu właśnie EKOEN czy Hazel (o którym w sumie zbyt dużo nie czytałem) zaczynają mieć "huby" lepsze niż Tesla czy IONITY (no, może moce nie te ale idzie w dobrą stronę).
Z mojej perspektywy przy drodze A/S lepsze 8x150 niż 4x350 kW.

nabrU

Moderator
Serio porównujesz roczny EKOEN do starych SuC Tesli …
Porównaj do ostatnich które powstały w tym samym czasie Warszawa Kraków Gliwice Szczecin

Nawet z tymi dodatkowymi 3 które EKOEN uruchomi nijak się to ma do SuC

Odolion uruchomią w tym samym czasie co dodatkowe 3 szt na Okęciu … może to porównasz 🤣

HAZEL o jakim hubie piszesz ?
Ale ja lubię Superchargery bo mam za free i na starych nie muszę korzystać z adaptera, a porównuję to co jest (chociaż HAZEL po doczytaniu to chyba "ma mieć", więc znowu wtopiłem xD).
Ale technicznie rzecz biorąc skoro oryginalne pytanie było o "ogólnodostępne" to w sumie Tesla ma 0, więc nawet jeden obfajdany słupek GW czy Orlenu o mocy 50kW (prawdziwe 35-40) jest lepszy niż SuC.

STMS

Posiadacz elektryka
Ale ja lubię Superchargery bo mam za free i na starych nie muszę korzystać z adaptera, a porównuję to co jest (chociaż HAZEL po doczytaniu to chyba "ma mieć", więc znowu wtopiłem xD).
Ale technicznie rzecz biorąc skoro oryginalne pytanie było o "ogólnodostępne" to w sumie Tesla ma 0, więc nawet jeden obfajdany słupek GW czy Orlenu o mocy 50kW (prawdziwe 35-40) jest lepszy niż SuC.

wiesz ... szczerze to nie widzę elektromobilności w aktualnych czasach poza TESLĄ i w moim interesie jest aby SuC w PL narazie nie otwierali dla innych więc czym dłużej tylko dla tesli tym lepiej 😉

Last edited: