SUC Poznań południe

Pedr

Posiadacz elektryka
Czy może w związku z budową nowego SUC, odpuszczają sobie starego? Wczoraj liczyłem, że trochę podładuję, podjechałem mając 9% i się niemiło zaskoczyłem bo działały tylko dwa słupki (nawigacja informowała o 2A i 2B, a nie działały również 1a i 1B). Oczywiście kolejka i stania przynajmniej na 30-60min. Czy ktoś wie od kiedy taka sytuacja?

Rakiet

Posiadacz elektryka
Czy może w związku z budową nowego SUC, odpuszczają sobie starego? Wczoraj liczyłem, że trochę podładuję, podjechałem mając 9% i się niemiło zaskoczyłem bo działały tylko dwa słupki (nawigacja informowała o 2A i 2B, a nie działały również 1a i 1B). Oczywiście kolejka i stania przynajmniej na 30-60min. Czy ktoś wie od kiedy taka sytuacja?
W sobotę było identycznie, nawet nie próbowałem tam podjechać

Kazek

Fachowiec
Widzę masz 3ke więc po grzyba się tam pchasz? To jest miejsce tylko dla ludzi z darmowym. Nikt normalny tam nie jedzie skoro pod stadionem Lecha jest EKOEN 350kW za 1.99PLN. A i parking darmowy