SUC Poznań południe

TomRS

Pionier e-mobilności
UDT to max miesiąc . Oczekiwanie na przyłącze na nawet kilka lat .... Tesla napewno wie cos wiecej jak my w sprawie przylacza wiec moze to byc kilka miesiacy
Jakoś nie bardzo potrafię sobie wyobrazić firmę ruszającą z budową stacji ładowania bez zapewnionego dostępu do przyłącza w krótkim czasie.

nabrU

Moderator

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Coś w tym jest. Tesla chyba w ogóle nie istnieje w przestrzeni polskich social mediów, zarówno oficjalnie jak i mniej 'służbowo'. A w UK, proszę bardzo, Ollie jest niezawodny (y):
Bo nie istnieje.
Ollie pisze o „UK team”, a o polskich SuC wpisy pochodziły z drugiej półkuli albo Holandii (np. https://x.com/MdeZegher/status/1866377613557837909).
Myślę, że Brytyjczycy bardziej kojarzą Polskę nie tylko z białymi niedźwiedziami niż Holendrzy - jak masz kontakt to zadzwoń może do Olliego, żeby „UK Team” przejął rozwój SuC w Polsce? Może duch współzawodnictwa pomiędzy zespołami coś by pomógł. 😉

nabrU

Moderator
Myślę, że Brytyjczycy bardziej kojarzą Polskę nie tylko z białymi niedźwiedziami niż Holendrzy - jak masz kontakt to zadzwoń może do Olliego, żeby „UK Team” przejął rozwój SuC w Polsce? Może duch współzawodnictwa pomiędzy zespołami coś by pomógł. 😉

Ja tam 'wtyków' nie mam, ale zadałem Maxowi takie pytanie ponad pół roku temu. Niestety do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi...

1751703153386.png

Sądziłbym że polscy influencerzy czy jutjuberzy powinni (jako pierwsi) takie pytanie zadać Tesli. Poza oczywiście fachowymi portalami :p