No teraz to już chyba innych nie montują, w sumie zgodnie z aktualnymi przepisami, każda nowo uruchamiana ładowarka musi mieć możliwość płacenia kartą, a w starszych takiej możliwości nie było.
Chodziło o szafę a nie o sam słupek który rzeczywiście od jakiegoś czasu tylko v4 montują.
a czy może wystąpić tak że tesla wywala skądś stare słupki bo nie ma tam miejsca na nowsze a te idą do "kraju trzeciego świata" aby np. rozbudować istniejący SC?Nie jest to prawdą, V3 nadal się instaluje - wystarczy zerknąć poniżej:
Czyli jednak 11 słupków. Ten ostatni pewnie dla CybertruckDziwi nieparzystosc slupkow i trzy szafy do tego.
Jedno stanowisko faktycznie jakies takie szerokie i mocniej wcięte. Nie chcialem na żywca ściągać ochraniaczy ale chyba kazdy slupek z ekranem.
Ja bym zapytał, czy to nie jest już za późno...Ja się pytam skąd ten pośpiech?
Sugerujesz, że już ustalono, że Rumia będzie częścią obwodu kaliningradzkiego?Ja bym zapytał, czy to nie jest już za późno...
ten ostatni to nie wiem, ani to pod przyczepę ani to pod CT, bardziej pod Hummera zaparkowanego bokiem, kij wieDziwi nieparzystosc slupkow i trzy szafy do tego.
Jedno stanowisko faktycznie jakies takie szerokie i mocniej wcięte. Nie chcialem na żywca ściągać ochraniaczy ale chyba kazdy slupek z ekranem.