PiotrJakub
Nowy na Forum
Dobrze, że Tesla postawiła swoje latarnie, nie będzie jak w Lublinie gdzie poza godzinami pracy centrum handlowego panują egipskie ciemności.
Chyba skruszeć raczej … 😆Teraz musi beton urzędniczy stwardnieć , a jak wiemy to jest proces często długotrwały
Czy nie jest tak, że projekt z dofinansowania stacji ładowania ma byc ukończony do końca 2025?Jestem przekonany, że chcą jak najszybciej uruchomić. Zbliża się sezon wakacyjny, to miejsce gwarantuje duży zarobek.
Do końca kwietnia 2026.Czy nie jest tak, że projekt z dofinansowania stacji ładowania ma byc ukończony do końca 2025?
W Polsce to jednak nie dogodzisz. Szli jak burza a teraz przepisy ich przygniotły. I tak ten SuC idzie na rekord w kraju.No i stanęło w miejscu![]()
Co znaczy stanęło w miejscu? Nie wiem jak to interpretować? Masz jakieś info w tej sprawie?No i stanęło w miejscu![]()
Barierki, pokrowce i żadnych prac jak uzupełnienie nawierzchni przy przesuniętych krawężnikach czy malowania albo oznakowania pionowe.Co znaczy stanęło w miejscu? Nie wiem jak to interpretować? Masz jakieś info w tej sprawie?
Może czekają na jakieś odbiory, papiery itp?Barierki, pokrowce i żadnych prac jak uzupełnienie nawierzchni przy przesuniętych krawężnikach czy malowania albo oznakowania pionowe.
UDTMoże czekają na jakieś odbiory, papiery itp?