SuC Szczecin

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie wszystko ale miałbym cel. Zawsze mógł bym się wytłumaczyć rodzinie, że im d ... e zawracam: "Synu tata Cię odwiedzi bo ma darmowe kilometry. Ale gdy w przyszłym roku już się nie pojawię, to nie licz od razu na spadek, bo to nie z powodu iż wykitowałem, lecz promocja Tesli się skończyła "

KrzysztofFly

Moderator
Ad meritum, to Gdańsk i ostatecznie Koszalin pozwoliły by ulżyć mojemu kontu darmowego ładowania inaczej po nowym roku ok 19 000km przepadnie.
Ja tam mogę ewentualnie zabrać Twojego X-a na narty do Austrii ze trzy razy, to będzie jakieś 7,5-8kkm ;). Ewentualnie jeszcze dorzucę wyjazd do Chorwacji, bo się zastanawiam, a tak bym się na pewno zdecydował, a to by było kolejne 4kkm ;).
A tak na poważnie, to dokupienie z punktów z referrala nawet tych najmniejszych kilometrów nie przedłuża przypadkiem ważności wszystkich kilometrów?

nabrU

Moderator
Ad meritum, to Gdańsk i ostatecznie Koszalin pozwoliły by ulżyć mojemu kontu darmowego ładowania inaczej po nowym roku ok 19 000km przepadnie.

Bronek, przyjeżdżaj do mnie jak ruch lewostronny Ci nie straszny ;) 1500km w jedną stronę po Zachodzie Europy (czyli pełno SuC). Pojedziemy se ode mnie (płd. Anglia) do Szkocji (odwiedzimy kolegę @miv), a potem zrobimy JohnO'Groats do Lands End i będziesz mógł wracać do PL 'chudszy' o parę tysięcy km :p

Pepek

Posiadacz elektryka
A nie chcesz się zamienić na auta na jakiś czas? :D Ja mam w planach NordKap, dorzuciłbym Gibraltar i już by zeszło (a tak dam zarobić T sporo kasy :p ).

Bronek

Pionier e-mobilności
Kiedyś Syrenką stałem bez paliwa na obrzeżach Stargardu (dawniej Szczecińskiego i z wyposażeniem standardowym czyli wężykiem i kanistrem ).
I podjechał chłop - musi samarytanin, z oczu mu patrzyło aniołem.
Rzekł troskliwym głosem , że spuści dla mnie trochę paliwa ( może nawet i spodnie, bo aż miłością od niego wiało z lekka nutą alkoholu).
To był traktor diesel, a Syrenka jest na mixol z benzyną.
Widziałem to rozczarowanie Jego, bo nie mógł pomóc!

Tak ja się teraz czuję smutny i zrozpaczony nie mogąc Wam odlać tego prądu. 😭🤔

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Tak ja się teraz czuję smutny i zrozpaczony nie mogąc Wam odlać tego prądu. 😭🤔
Dlaczego Tesla nie ma V2L?

nabrU

Moderator
Bo Tesla oferuje Powerwall (wiem, nie w PL)

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Ale mi nie chodzi o handel. Mógłbyś za darmo odlać trochę prądu :)