SuC Szczecin

kubatar

Pionier e-mobilności
Tragedii nie ma. Niech się rozwija. Cieszy perspektywa inwestowania przy Auchan bo w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku te lokalizacje są naprawdę dobre.
W Warszawie też mają dobre lokalizację: np Modlińska, Płaskowicka (zjazd z S2), Krakowska zjazd z S2, trochę gorzej Górczewska, Łomianki, Piaseczno.
Przychodzi mi do głowy jeszcze np Tarnów niedaleko węzła A4 oraz drogi DK73.
Sporo tego jest.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Może być coś na rzeczy bo taki hipermarket z oświetlonym parkingiem ma zazwyczaj bardzo mocno rozwinięte przyłącza i ogólnie dobry dostęp do mediów.

inter

Pionier e-mobilności

kubatar

Pionier e-mobilności
Aaaa przepraszam. Fotkę zauważyłem ale nie zwróciłem uwagi na szczegóły tj. koparkę i prace budowlane. Dzięki.
Ciekawe ile w tym wypadku będzie oczekiwabia na UDeT?!

inter

Pionier e-mobilności
Aaaa przepraszam. Fotkę zauważyłem ale nie zwróciłem uwagi na szczegóły tj. koparkę i prace budowlane. Dzięki.
Ciekawe ile w tym wypadku będzie oczekiwabia na UDeT?!
Może uda się do wakacji w czerwcu?

kubatar

Pionier e-mobilności
Dzieje się coś na budowie? Mrozy się skończyły to może jest jakiś progres w stosunku do info sprzed 3 tygodni?
Jeśli ktoś przejeżdżał obok to prośba o info/zdjęcia 🙂

seba212

Zadomawiam się
Nie dzieje się tam kompletnie NIC, ekipa już dawno się zwinęła. To był remont transformatorowni a nie budowa superchargera tesli. Plotkę puścili nie wiadomo czemu ludzie związani z profilem TeslaSzczecin na Facebooku.

Zresztą ma mapie superchargerów lokalizacja SuC Szczecin jest w innym miejscu gdzie też nie dzieje się kompletnie NIC.

IMG_7721.JPG
IMG_7723.JPG
IMG_7722.JPG