SuC Szczecin

lind.maykl

Zadomawiam się
co Ty opowiadasz za bzdury - jest lepiej bo za darmo ... niestety przez to są kolejki na SuC na Litwie i Łotwie ...

wiem bo jechałem z Finlandii do PL po SuC bo za darmo
Tesla zaproponowała mi podróż do Tallina przez Niemcy, Danię, Szwecję i Finlandię. Mam TM3 SR+.

STMS

Pionier e-mobilności
Tesla zaproponowała mi podróż do Tallina przez Niemcy, Danię, Szwecję i Finlandię. Mam TM3 SR+.

nie wiem co Ci proponuje ale spójrz na mapę - bez problemu przejedziesz do Finlandii ładując się na SuC i to za darmo

wada to czekanie - w Kownie jest 8 więc nie tak źle ale w Rydze jest 4 i często zajęte całą noc bo nie ma opłat za stanie w bezczynności

Konrado

Zadomawiam się
Bo to jest złożenie kilku problemów:
- mamy gigantyczne problemy infrastrukturalne
- mamy UDT
- dla Tesli jesteśmy rynkiem 3. świata
- amerykańskie koncerny nie są przyzwyczajone do takiego traktowania jak w Polsce, gdzie klienta traktuje się jak petenta a petenta jako zło

W efekcie Tesli niespecjalnie zależy na rozbudowie sieci w PL bo nie widzi w tym zysku a nie chce kopać się z koniem.
Ale Tesla Polska podobnie traktuje nas jak petenta też nie jestesmy przyzwyczajeni do takiego traktowania 😉

nabrU

Moderator
Nie róbmy jaj ;) Ruszy jeszcze w te wakacje :)

Nie podałeś w które, ale masz dobra rękę do innych SuC to jest szansa że w najbliższe :ROFLMAO:

Najnowsze dyskusje