SuC Warszawa ul. Krakowska

eSUBA94

Posiadacz elektryka
Dzisiaj, 7 lipca, rozkopano całą długość parkingu, a to, mam nadzieję, będzie około 16–20 stanowisk.

czy kolorowy banner zawsze występował? do tego po polsku

no i ta zachęta jakby oni faktycznie łapali każdą możliwą lokalizacje, mam w sumie działke ze zjazdem z K12 700 metrów przy źjeździe z A18 oraz małą trafostacją ze 60kV ale nie wiem czy jest sens by pisać, GW tam stał obok to go zlikwidowali

tiheroti

Model Y Performance (2022)
czy kolorowy banner zawsze występował? do tego po polsku

no i ta zachęta jakby oni faktycznie łapali każdą możliwą lokalizacje, mam w sumie działke ze zjazdem z K12 700 metrów przy źjeździe z A18 oraz małą trafostacją ze 60kV ale nie wiem czy jest sens by pisać, GW tam stał obok to go zlikwidowali
Nie zaszkodzi napisać. W najgorszym przypadku nie odpiszą w najlepszy powstanie supercharger.

eSUBA94

Posiadacz elektryka
Nie zaszkodzi napisać. W najgorszym przypadku nie odpiszą w najlepszy powstanie supercharger.
no w sumie racja, co mi szkodzi napisać
pisałem do Dino to olali a łapali każdą możliwą lokalizacje w lubuskim jaką się tylko dało
1751999202260.png

a najlepszy był greenway który musiał obok otoczyć cały parking aby doporowadzić zasilanie od tej stacji która jest u mnie a potem finalnie go zdemontowali :)
1751999292496.png

nabrU

Moderator

W KGM jednak szukają chętnych na 'własne' Superchargery (info z grupy Tesla Owners UK ):

1751999553222.png

1751999573889.png

1751999604002.png

kubatar

Pionier e-mobilności
Jakieś 10 lat temu pamietam jak się wypowiadał ktoś z VW że w przyszłości najlepszy biznes na ładowaniu będą robić tę firmy które będą miały apke/system do którego będą podłączane niezależnie inwestycje.
Scenariusz bardzo realny nawet u Tesli