A jakie masz zabezpieczenie główne domu? Bo jeśli też 20 to przy dowolnym dodatkowym urządzeniu może wybijać zabezpieczenie główne.A jak po zmianie oprogramowania WC można zmienić z obecnych 16Ah na 20Ah, (bo takie mam zabezpieczenie gniazda 3F?
Tak było do zmiany oprogramowania. Po aktualizacji apki Tesli WC zmieniło chyba ip.W WC3 trzeba zalogować się do ładowarki bezpośrednio, wszystko opisane w manualu.
strona 28 a później postępowanie z tym co wyświetla się na ekranie telefonu.
A jakie masz zabezpieczenie główne domu? Bo jeśli też 20 to przy dowolnym dodatkowym urządzeniu może wybijać zabezpieczenie główne.
Zabezpieczenie mam32W WC3 trzeba zalogować się do ładowarki bezpośrednio, wszystko opisane w manualu.
strona 28 a później postępowanie z tym co wyświetla się na ekranie telefonu.
A jakie masz zabezpieczenie główne domu? Bo jeśli też 20 to przy dowolnym dodatkowym urządzeniu może wybijać zabezpieczenie główne.
Ale te wszystkie apki nie zarządzają WC3, one tylko zaczytują dane. Ustawienie robisz przez przeglądarkę po podłączeniu do sieci WC3. Trzeba mieć wyłączone dane mobilne w telefonie.Spróbuję bo jeszcze nie usunąłem apki Tesla WallConnector. A aktualnie w App Store nie ma już apki Tesla WallConnector.