wow jakby ochrona przed dronami w Ukrainie.
wow jakby ochrona przed dronami w Ukrainie.
Ja ostatnio mam nawiew ustawiony do góry na max i na boki. Bez okularów trochę suszy oczy ale mam wrażenie, że mniej grzeje od dachu i chłód jest bardziej równomierny.
Możesz też spróbować włączyć manualnie klimę na tył, bo domyślam się, że jeździsz sam, a wtedy włączony jest tylko nawiew na kierowcę i niestety reszta auta jest gorąca. Włączenie na tył powinno Ci pomóc tymczasowo ale niestety to się wyłącza za każdym razem jak wysiadasz z auta. Mam ten problem z dzieckiem z tyłu w foteliku - muszę pamiętać, żeby włączać nawiew na tył :/
Trochę przesadzają z tym oszczędzaniem energii w upały i taki jest skutek niestety. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się skapnie, że to problem i poprawią oprogramowanie.
Ps. Może też waga jest problemem i nie mam tu na myśli wagi auta![]()
zniechęcam: zatoki.Ja ostatnio mam nawiew ustawiony do góry na max i na boki. Bez okularów trochę suszy oczy ale mam wrażenie, że mniej grzeje od dachu i chłód jest bardziej równomierny.
Możesz też spróbować włączyć manualnie klimę na tył, bo domyślam się, że jeździsz sam, a wtedy włączony jest tylko nawiew na kierowcę i niestety reszta auta jest gorąca. Włączenie na tył powinno Ci pomóc tymczasowo ale niestety to się wyłącza za każdym razem jak wysiadasz z auta. Mam ten problem z dzieckiem z tyłu w foteliku - muszę pamiętać, żeby włączać nawiew na tył :/
Trochę przesadzają z tym oszczędzaniem energii w upały i taki jest skutek niestety. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się skapnie, że to problem i poprawią oprogramowanie.
Ps. Może też waga jest problemem i nie mam tu na myśli wagi auta![]()
wyciagnales post sprzed 2 lat i masz jakies pretensje o cos?znowu trolololo. Halo moderatory?
rzeczywiście, nie zwrócilem na to uwagi, wybacz, nie toleruje chamstwa i liczę, że moderatorzy też. Spadaj.wyciagnales post sprzed 2 lat i masz jakies pretensje o cos?
halo policja - tu zle piszo o musku na tym internecie - przyjezdzajcie...
Wstaw linki tego co zamówiłeś
Może się przyda.![]()
no to sie zawiedziesz czytajac wypowiedzi jednego z tutejszych moderatorowrzeczywiście, nie zwrócilem na to uwagi, wybacz, nie toleruje chamstwa i liczę, że moderatorzy też. Spadaj.
......, nie toleruje chamstwa ....... Spadaj.