by działał nawet przy uśpionym aucieale po co skoro jest na kablu?
No właśnie, po to kupiłem TWC aby podejść do auta "w gaciach" wpiąć/wypiąć wtykę przez przycisk.guzik jest na kablu (ładowarka Tesla) ale jak auto śpi to guzik nie działa
guzik jest na kablu (ładowarka Tesla) ale jak auto śpi to guzik nie działa
Specjalnie poszedłem teraz sprawdzić, bez telefonu. Mam TWC 3Gen.Guzik działa przy uśpionym aucie, trzeba go tylko przytrzymaćTeż kiedyś myślałem, że wystarczy kliknąć, ale nieeee... Najlepiej nacisnąć i trzymać wyciągając. Ja odłączam kabel tylko w taki sposób i działa 100%.
No ale jak bez telefonu? No bez to nie można, ale z już tak. Bez telefonu, to trochę słabo by było, bo ktoś na ulicy mógłby wyciągnąć, zabrać sobie i pójść albo podłączyć swoje auto. Poza tym założenie jest chyba takie, że jak odłączasz auto, to masz zamiar jechać., a do tego potrzebujesz telefonu Jak nie to nie odłączajSpecjalnie poszedłem teraz sprawdzić, bez telefonu. Mam TWC 3Gen.
Dziala, ale jak mocno spi to trzeba dluzej przytrzymac, odczekac 10sekund az sie ksiezniczka wybudzi i jeszcze raz nacisnac. Irytuje mnie to tezguzik jest na kablu (ładowarka Tesla) ale jak auto śpi to guzik nie działa