danielm

Pionier e-mobilności
Nie. Nikt nie wie jak Tesla zamierza to ogarnąć. Niby samochód ma "pamiętać" to co widział za pomocą kamer co było przed samochodem jak podjeżdżałeś.
pamieta od zawsze. juz w 2020 jak byłem na szkoleniu z jazdy na torze kielce to pamiętał. kwestia by nauczył się poprawnie oceniać odległość z kamer.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Podejrzewam, że wykrywanie przeszkód będzie działać w oparciu o occupancy network, które w ruchu drogowym wydaje się działać świetnie. Elon twierdzi, że Tesla właśnie zabrali się za dostosowanie nowego AP do europejskich warunków - więc dwa tygodnie/miesiące/lata*
*niepotrzebne skreślić

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ostatnio wjechałem na myjnie i samochód który stał na na sąsiednim stanowisku na ekranie stał tam nawet gdy w rzeczywistości już odjechał;) zniknął dopiero jak kamery miały możliwość się przekonać że go nie ma.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja mam czujniki i radary w obu i jak wjeżdżam do garażu , to prawie zawsze widzę po prawej jak stoi koło mnie wielki TIR .
A to, tylko stary segment goleniowski od kumpla . Widocznie wg Tesli podobny do Kenworth W900

Bronek

Pionier e-mobilności
Jeśli masz te dane i kwotę to płać .
Powinieneś mieć że zapłaciłeś rezerwację i kwotę podaną minus to co zapłaciłeś
Masz takie coś ?

Screenshot_20221116-190618_Chrome_copy_810x1800.jpg

Last edited:

Sventevith

Nowy na Forum
Tak mam to płacę :) Czy po zapłacie można dogodnie termin dostawy/odbioru umówić ? Jadę na urlop ;-) Próbowałem się tam dodzwonić ale poddałem się po 30 minutach :)