slaveq
Pionier e-mobilności
Bo mi się nie chce tracić całego dnia na wyjazd do Warszawy plus nie mam pewności, że uznają gwarancję. Cena naprawy nie jest kosmiczna bo to 1000 zł.Dlaczego nie robisz tego łożyska na gwarancji?
Bo mi się nie chce tracić całego dnia na wyjazd do Warszawy plus nie mam pewności, że uznają gwarancję. Cena naprawy nie jest kosmiczna bo to 1000 zł.Dlaczego nie robisz tego łożyska na gwarancji?
Nie przywalilem ale mogą powiedzieć że przywalilem i jak im udowodnię, że nie? Nie będę się szarpał o tysiąca. Poza tym no męczące jest 4 godziny w aucie w jedną stronę a potem w drugą tylko żeby odwiedzić mechanika.Czyli przywalił![]()
Koło 6h, tyle musi schnąć klej w zamkniętej przestrzeni.Czy orientujecie się ile trwa wymiana szyby przedniej w Ząbkach ? Ogarniają to w jeden dzień ? Czy kwestie rozliczenia naprawy z OC ogarnia serwis ?
Czy orientujecie się ile trwa wymiana szyby przedniej w Ząbkach ? Ogarniają to w jeden dzień ? Czy kwestie rozliczenia naprawy z OC ogarnia serwis ?
jak serio DUŻEGO to [email protected]Jak znajdę dużego buga w software, gdzie mogę to zgłosić?
Przez apkę? Serwis?