chewbacca

Posiadacz elektryka
Sprawdzić to, trzeba podchodzące z boku, gdzie na pustym placu i kwita. Bo mi sie wydaje ze łapie z kierunków . Mialem zapis jak facet otworzył drzwi i coś grzebal przy progu (wpadlo mu coś między siedzenie a drzwi ) po czym zamknął i siedzial dalej
Dokładnie. Mówię - kiedyś miałem masę takich nagrań. Teraz nie. I właśnie w ten sposób sprawdziłem, że boczne mi już nie nagrywają. Podchodząc z boku :p

Gandalf

Pionier e-mobilności
I skąd masz log, który to zawiera?
W katalogu z nagraniem jest plik event.json w formacie łatwo ogarnialnym przez człowieka.
np.:

JSON:
{
    "timestamp":"2022-06-15T22:14:38",
    "city":"Nice",
    "est_lat":"43.6852",
    "est_lon":"7.23545",
    "reason":"sentry_aware_object_detection",
    "camera":"3"
}

Nemiroff

Zadomawiam się
Czy da się na stałe wyłączyć:
  • Zapobieganie niekontrolowanej zmianie pasa ruchu
  • Automatyczne ustawiania świateł
Po każdorazowy wejściu do samochodu te ustawienia zmieniają się domyślnie na włączone, co jest dla mnie b. irytujące...

Co źle robię czy TTTM?

ciastek

Pionier e-mobilności
Co źle robię czy TTTM?
TTTM
Układ zapobiegania niekontrolowanej zmianie pasa ruchu jest automatycznie włączony na początku każdej jazdy. — https://www.tesla.com/ownersmanual/model3/pl_pl/GUID-ADA05DFF-963D-477D-9A51-FA8C8F6429F1.html

Światła zewnętrzne (…) działają zawsze w trybie Auto po każdym włączeniu pojazdu Model 3. —https://www.tesla.com/ownersmanual/model3/pl_pl/GUID-1C209641-AA23-47AC-B0D1-3FE3779CF222.html

nabrU

Pionier e-mobilności
Zna ktoś odpowiedź dlaczego nie włącza mi się 'Overheat Protection'?
W kabinie 42*C, ustawienie na 35*C i nie chłodzi :oops:

Screenshot_2023-09-07-15-31-45-64_dea0ed4dc7fea9051b966dd91d80d9ae.jpg

chewbacca

Posiadacz elektryka
Zna ktoś odpowiedź dlaczego nie włącza mi się 'Overheat Protection'?
W kabinie 42*C, ustawienie na 35*C i nie chłodzi :oops:

View attachment 13131
A mnie zastanawia dlaczego ja nie mam wyboru temperatury tej funkcji?:-O
I dodatkowo jak to jest, że pasażer ma w Twojej Tesli kierownicę?? To jakaś dodatkowa opcja przy konfiguracji?:p

nabrU

Pionier e-mobilności

Wersja FW? Ja jestem na 2023.26.8
I dodatkowo jak to jest, że pasażer ma w Twojej Tesli kierownicę?? To jakaś dodatkowa opcja przy konfiguracji?:p

To jest najlepsza wersja FSD ;) Jest parę miejsc na świecie gdzie taka opcja jest dodawana za free :ROFLMAO:

KrzysztofFly

Moderator
U mnie wybór temperatury pojawia się po włączeniu funkcji.