daniel

Señor Meme Officer
Bardziej ciekawe jest to, że owijka się wyrobiła, która jest po lewo od pedału hamulca.
Sprawdziłem przy okazji i dobrze pasuje pod stopę. To obszycie faktycznie wygląda na luźne, ale na żywo nie robi mi to różnicy. Specjalnie kupiłem takie dywaniki, bo spodziewałem się, że będziemy dużo błota wnosić. Trochę ostre kolory są, mogłyby być bardziej stonowane, ale można sobie coś wybrać pod siebie.
Nie każdy takich potrzebuje, ale u mnie się sprawdzają.

wiktor

Posiadacz elektryka
Jak ja zamawiałem, to dzwoniłem do nich przed zamówieniem, i mi podstopnicę odradzał człowiek z eva dywaniki. Mówił, że jeżeli żona w szpilkach nie będzie dużo jeździć to się nic złego nie będzie działo.

tez było tak, że nie odbierali i trzeba było czekać po 15 minut na infolinii aż automat rozłączył? #$% nawet na @ nie raczą odpisać od 5 dni.

ypl

Pionier e-mobilności
tez było tak, że nie odbierali i trzeba było czekać po 15 minut na infolinii aż automat rozłączył? #$% nawet na @ nie raczą odpisać od 5 dni.
Nieee, od razu odebrany telefon. Sprawdziłem, nie mam żadnego innego numeru, dzwoniłem na ten podany na stronie.

wiktor

Posiadacz elektryka
Spróbuje dzisiaj jeszcze raz. Wczoraj mnie z infolinii rozłączyło dwa razy po 15 min i sobie odpuściłem

danielm

Pionier e-mobilności

viallos

Pionier e-mobilności
Jak w Tesli wrzucić bieg neutralny, wyjść z samochodu i ją przepchnąć 1 metr. Jadę na przekładkę kół i zawsze mam ogromny problem wyjść bo dzwi są blokowane przez ramiona podnośnika.