Santander jest zaraz obok Tesli, mają tam swoje dojścia i załatwiają wszystko najszybciej jak się da. Zapewne nie ma to aż takiego znaczenia.Lepiej w Satander czy Credit Agricole zamawiać leasing na Teslę?
Moze ClassicAuto ? Bo inna mi do glowy nie przychodzi.Szanowni Państwo, jaka polska (polski właściciel) gazeta o tematyce samochodowej jest dostępna w Polsce? Ktoś doradzi? Bo same niemieckie …
Pozostał chyba jedynie Rocznik PZPM:Szanowni Państwo, jaka polska (polski właściciel) gazeta o tematyce samochodowej jest dostępna w Polsce? Ktoś doradzi? Bo same niemieckie …
Słabo, prawda?Pozostał chyba jedynie Rocznik PZPM:
Raporty / Publikacje / Strona główna - Polski Związek Przemysłu Motoryzacyjnego
Polski Związek Przemysłu Motoryzacyjnego jest największą polską organizacją pracodawców branży motoryzacyjnej, zrzeszającą obecnie 40 firm.www.pzpm.org.pl
Najlepiej zgłosić się do pośrednika (a najlepiej dwóch), który da ze dwie opcje do wyboru. U mnie po podliczeniu wszystkich kosztów wyszedł minimalnie lepiej PKO Leasing w porównaniu do Santander Leasing od drugiego pośrednika. Ale że ten drugi dał sporo lepszą ofertę na ubezpieczenie, to wziąłem Santandera. Santander Multirent od Tesli ma kiepskie opinie. Tak czy siak, leasingi trzeba porównywać na cyfrach, a nie "tu lepiej". Dla jednego jest lepiej u X, dla drugiego w Y.Lepiej w Satander czy Credit Agricole zamawiać leasing na Teslę?
u mnie pko leasing wyszło najtaniej. Poza tym wspieraj polskie banki 😀Najlepiej zgłosić się do pośrednika (a najlepiej dwóch), który da ze dwie opcje do wyboru. U mnie po podliczeniu wszystkich kosztów wyszedł minimalnie lepiej PKO Leasing w porównaniu do Santander Leasing od drugiego pośrednika. Ale że ten drugi dał sporo lepszą ofertę na ubezpieczenie, to wziąłem Santandera. Santander Multirent od Tesli ma kiepskie opinie. Tak czy siak, leasingi trzeba porównywać na cyfrach, a nie "tu lepiej". Dla jednego jest lepiej u X, dla drugiego w Y.
Słabo. Ostatni duży wydawca takiej prasy - Motorpress zbankrutował w 2023 roku. Prasa papierowa od lat jest w odwrocie i tylko wielkie konglomeraty (międzynarodowe) są w stanie jeszcze to ciągnąć jeśli idzie o specjalistyczne czasopisma.Słabo, prawda?
Pamiętaj, że w przypadku leasingów/kredytów/ubezpieczeń, liczy się tu i teraz dla danej osoby. Jutro sąsiad obok może mieć zupełnie inną ofertę od Twojej.u mnie pko leasing wyszło najtaniej. Poza tym wspieraj polskie banki 😀