Bronek

Pionier e-mobilności
Przez aplikację możesz zrobić Klakson, Mignięcie i Bąk. Aplikacja działa przez internet.
Jak zgubisz samochód na parkingu to nie musisz być w zasięgu bluetooth samochodu czy coś takiego, bo polecenia idą przez internet i serwery Tesli. Ty musisz mieć dostęp do internetu i samochód musi mieć dostęp, czyli nie może być gdzieś głęboko w garażu podziemnym bez dostępu do wifi.
Dodam że mozesz np komuś zdalnie pozwolić (żonie itp) odjechać gdy np zapomniala karty , telefonu , pilota , zegarka itd....
Czyli wyszla z pod prysznica ....i w szlafroku i kapciach chce pojechać do "żabki":)

Bronek

Pionier e-mobilności
O ile ma nfc (a chyba ma), to można. Tylko potem trzeba wygibasy robić, żeby sięgnąć ładowarki.
O jakie wygibasy chodzi ? Ja mam NFC w zegarku i przykladam do slupka o ile w zegarku jest któraś z aplikacji zewnętrznych . Odblokujesz auto i klapkę, wystarczy na np nacisnąć ...

teślomierz

Fachowiec
Czy to normalne, że czekam na podpisana umowę leasingową przez sam satander multirent, już ponad 2 tyg. od daty odebrania auta i prawia 2 mies. od momentu podpisania umowy leasingowej?
Chce złożyć wniosek o dofinansowanie a bez tego nie mogę.

krzyss

Pionier e-mobilności
Czy to normalne, że czekam na podpisana umowę leasingową przez sam satander multirent, już ponad 2 tyg. od daty odebrania auta i prawia 2 mies. od momentu podpisania umowy leasingowej?
Chce złożyć wniosek o dofinansowanie a bez tego nie mogę.
Przestan placic raty, i spytaj co oni na to 😁