ciastek

Pionier e-mobilności
-światła przeciwmgielne LED (nie wiem czy w zwykłej 3 ich nie ma, czy są na żarówki ?)
Nie ma. Zamiast lamp są czarne zaślepki. Widać to w konfiguratorze.
-podświetlenie wnętrza kabiny
Niezwykle dyskretne podświetlenie wnętrza. :)
- System audio klasy Premium
Audio podstawowe:
- 3 pełnozakresowe głośniki w podszybiu
- 2 woofery w przednich drzwiach
- 2 przełnozakresowe w drzwiach tylnych
Dodatkowo w Premium:
- 2 tweetery w przednich drzwiach
- 2 pełnozakresowe w słupkach A
- 2 na tylnej półce
- 1 subwoofer ze wzmacniaczem
Za epc.tesla.com i https://evoffer.com/product/model-3-y-sr-speaker-activation/.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Nie ma. Zamiast lamp są czarne zaślepki. Widać to w konfiguratorze.

Niezwykle dyskretne podświetlenie wnętrza. :)

Audio podstawowe:
- 3 pełnozakresowe głośniki w podszybiu
- 2 woofery w przednich drzwiach
- 2 przełnozakresowe w drzwiach tylnych
Dodatkowo w Premium:
- 2 tweetery w przednich drzwiach
- 2 pełnozakresowe w słupkach A
- 2 na tylnej półce
- 1 subwoofer ze wzmacniaczem
Za epc.tesla.com i https://evoffer.com/product/model-3-y-sr-speaker-activation/.
drobna korekta - wysoki tweeter jest w słupku A przy suficie, a w drzwiach koło szyby raczej średniak

Last edited:

ciastek

Pionier e-mobilności
drobna korekta - wysoki tweeter jest w słupku A przy suficie, a w drzwiach koło szyby raczej średniak
Nie. Z epc.tesla.com:
Screenshot 2022-03-09 at 11.59.15.png

Frunek

Fachowiec
Pytanie w związku z wczorajszymi podwyżkami: czy Tesla respektuje ceny z zamówienia (nawet jeśli dostawa oddalona jest o wiele miesięcy), czy podwyższa zgodnie z cenami aktualnymi?

Sfotek

Posiadacz elektryka
W srode odebrałem samochod i mam pytanie co do connectivity:
Nie moge uruchomic Spotify ( kreci sie ale nie wykreca). Netflix i przegladarka dziala.
TuneIn - nie odpala sie radio po uruchomieniu samochodu, na ekranie podaje ze niby leci ( dostępny tylko przycisk pauzy ) ale nic nie leci. Musze klikac recznie w ikonke radia i po 10’sek zaczyna plynac muzyka.

Ktos cos podpowie?

Miekki reset byl robiony i nie pomoglo ( problem jest na wifi jak i na lte )

krzyss

Pionier e-mobilności
W srode odebrałem samochod i mam pytanie co do connectivity:
Nie moge uruchomic Spotify ( kreci sie ale nie wykreca). Netflix i przegladarka dziala.
TuneIn - nie odpala sie radio po uruchomieniu samochodu, na ekranie podaje ze niby leci ( dostępny tylko przycisk pauzy ) ale nic nie leci. Musze klikac recznie w ikonke radia i po 10’sek zaczyna plynac muzyka.

Ktos cos podpowie?

Miekki reset byl robiony i nie pomoglo ( problem jest na wifi jak i na lte )
Zrob reset siedzac dwie rolki i z hamulcem wcisnietem ok 40sekund. Tylko nie przy otwartych drzwiach.

Ze spotify dwa dni temu mialem jakis problem. Tunein trzeba robic pauze j dawac play. Tez tak mam

Sfotek

Posiadacz elektryka
Zrob reset siedzac dwie rolki i z hamulcem wcisnietem ok 40sekund. Tylko nie przy otwartych drzwiach.

Ze spotify dwa dni temu mialem jakis problem. Tunein trzeba robic pauze j dawac play. Tez tak mam
Spotify dziala … dzieki ( nie trzeba było trzymać 40 sek )