Taryfa Pstryk - ceny dynamiczne

marco_25

Pionier e-mobilności
Całe szczęście tarcza jest do grudnia i jest miesiąc wypowiedzenia więc pod koniec listopada będziemy weryfikowac wstępne założenia.
Dokładnie tak, ale to tak samo jak z każdą nowością w naszym kraju znajdą się “kibice porażki“ zamiast zaakceptować że są ludzie co to lubią sprawdzać nowości, szczególnie że mogą na tym tylko zaoszczędzić (do czasu obowiązywania wspomnianej tarczy).

cwireq

Posiadacz elektryka
Dokładnie tak, ale to tak samo jak z każdą nowością w naszym kraju znajdą się “kibice porażki“ zamiast zaakceptować że są ludzie co to lubią sprawdzać nowości, szczególnie że mogą na tym tylko zaoszczędzić (do czasu obowiązywania wspomnianej tarczy).
Z autami elektrycznymi w sumie było podobnie :)

cwireq

Posiadacz elektryka
Ja mam ogrzewanie na prąd. Zobaczę jaka cena w nocy, bo w nocy grzeje jak coś w grudniu styczniu wrócę do Energa.
Jak coś to na tej stronce można sprawdzić ceny historyczne ostatniej zimy. Do kwoty trzeba dodać VAT + dystrybucję + marze

tlisek

Tomek
Już to widziałem i u mnie nie działa. Podaj proszę jakieś styczeń w dzień powszedni.
Można wziąć cenę archiwalną z TGE, dodać 0,45 PLN (szczyt) lub 0,17 PLN (poza szczytem) za dystrybucję i do tego 23% VAT. Przynajmniej u mnie są takie stawki (Tauron Małopolska)

cwireq

Posiadacz elektryka

Najnowsze dyskusje