Tesla 3 facelift 2023

Michal

Moderator
Raczej render, w UK by jeszcze nie wypłynął :p

Pabloss

Posiadacz elektryka
To tylko moja opinia i ... tył bardzo fajny, ta listwa między światłami - super, ale przód nie podoba mi się. Pospolity i nie wyróżnia auta.

camel

Posiadacz elektryka
Dla mnie ten render to jakby zmrużyć oczy trochę Ferrari:D obecny model porsche :d

gim-kg

Pionier e-mobilności
A może cały model Highland to nie będzie FL modelu 3, a te zamaskowane samochody to po prostu muły? Elon w czasie Investor Day wspominał, że nowy tani model jest już produkowany, a „trójka” cały czas była na grafice oprócz tych przykrytych modeli. 🤫🤔

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Chyba było by dziwne żeby zmieniali wygląd skoro zainteresowanie jest nadal. Rozumiem te HW3/ HW4 zmiany że lesze kamery itd. ale lampy przednie? - te co mamy są nadal nie wykorzystane w pełni i ograniczone działanie software'owo mają to jaki sens pchać coś nowego co nie będzie rewolucją. X - cały czas taki sam. S- zderzaki i lampy nowsze/ świeższe ale to nie jakaś rewolucja.

aadamuss

Pionier e-mobilności
Może jak obecne są niewykorzystane to nowe dostają kamery i są zwykłymi ledami ? I są tańsze w produkcji.

Michal

Moderator

gim-kg

Pionier e-mobilności
Ok. „We are actually build it new product, we actually designed a new product “ Takie moje gdybanie że Highland to może nie jest face liftingiem modelu 3 a nowym modelem 🤔