Tesla 3 HL - piszczenie ekranu

mrseba

Kraków
Niedawno odebrałem moją Tesle model 3 HL. I bardzo irytuje mnie piszczenie/brzęczenie wydawane przez ekran, jakby cewka. Nie da się tego znieść i jedyna opcja to włącznie radia. Czy wy tak macie w swoich Teslach? Jak temu zaradzić?

mrseba

Kraków
Dzięki za radę. Tak zrobię. Długo czekałeś na przyjazd serwisu mobilnego? i w jakim mieście? (Kraków)

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest z Kolobrzegu Już do nas jeżdżą (kolega forum z Kg ma za kilka dni) , ale ja umówiłem się w Gdańsku, u syna.
Musiałem kombinować. Bo z mojej lokalizacji np stacjonarny serwis wrzuca np Berlin albo co głupie, na Bornholm do Malmo :) - jest bliżej
Więc np podaję swoją lokalizację np Słupsk lub Gdańsk
Kilka miesięcy temu, na czacie zgłoszenia serwisowego prosiłem o mobilnego mechanika do Gdańska na okrešlony przeze mnie adres. Odpisali i potem pojawił się komunikat w apce..Czas itp do zaakceptowania. Z technikiem potem sobie dogadaliśmy via SMS i tel

mrseba

Kraków
Mi trzecie raz przekładają termin serwisu w Katowicach, z powodu braku części, których spodziewają się dopiero 5 sierpnia. To już prawie dwa miesiące od zgłoszenia usterki. Serwis to dramat!

eugtor

Posiadacz elektryka
U mnie też jest taki jakby szum od tableta. Ale nie zgłaszałem jeszcze. Jestem ciekaw czy wszyscy tak mają? Dla mnie to brzmi jakby to był szum od układu aktywnego chłodzenia tabletu.

Jeffero

Zadomawiam się
U mnie też czasami szumi, czasami nie. Czasami lekki elektroniczny pisk cewek, jak w laptopach gamingowych. Ale widocznie mam słabiej niż Ty, bo też jestem na to wyczulony, a to w Tesli w ogóle mi nie przeszkadza.

mrseba

Kraków
Na jazdach próbnych ceniłem sobie ciszę jaką panuje w naszych Teslach, ale w moim egzemplarzu nie da się jeździć po mieście (niska prędkość) bez włączonego radia.

bte

Zadomawiam się
Byłem niedawno w serwisie w Katowicach z tym piskiem z okolic ekranu. Stwierdzili, że to normalne, widocznie Tesla nie potrafi wyprodukować ekranu, który nie piszczy.

Jak komuś to naprawią, proszę o informację, może jak pokażę palcem, że się da, to się zreflektują.

Niedawno odebrałem moją Tesle model 3 HL. I bardzo irytuje mnie piszczenie/brzęczenie wydawane przez ekran, jakby cewka. Nie da się tego znieść i jedyna opcja to włącznie radia. Czy wy tak macie w swoich Teslach? Jak temu zaradzić?
jak odbierasz nowy samochód to ma być tip top w koncu płacisz za to nie małe pieniądze więc od tego jest serwis! pozdro