Tesla 3 HL - piszczenie ekranu

Raballach

Zadomawiam się
Witam, mam inny problem, ja słyszę gdzieś z tyłu takie brzęczenie sprężyny, jakby wpadała w wibracje. Występuje randomowo nawet na idealnym asfalcie
Ogólnie to też coś takiego słyszałem, ale to bardziej gdzieś z prawej strony było. Teraz od tygodnia się straciło i nie ma. Nie wiem, może w normalnych autach też takie coś słychać, ale silnik zagłusza ;)

Badnews20

Nowy na Forum
Ogólnie to też coś takiego słyszałem, ale to bardziej gdzieś z prawej strony było. Teraz od tygodnia się straciło i nie ma. Nie wiem, może w normalnych autach też takie coś słychać, ale silnik zagłusza ;)
Planuje wyciągnąć kanapę i dokrecić/ przykleić to co brzęczy. Ma ktoś manual jak zdemontować środek?

mrseba

Kraków
Byłem w serwisie i mi wymienili wiatrak przy czujniku temperatury wewnętrznej, który znajduje się za tabletem na dole. Trochę to obniżyło intensywność brzęczenia, ale nie do końca. Teraz miałem także serwis mobilny (wymiana kierownicy) i serwisant zauważył, także że brzęczy i zlecił wymianę plastikowej obudowy pod tym czujnikiem, bo gdy naciskał na obudowę od spodu tabletu to brzęczało jakby mniej.