TESLA AKTUALIZACJE

Zarek1988

Posiadacz elektryka
A prawda. Potwierdzam🙂

Attachments

• B9128E20-788E-423F-996F-8AF7FC515A5A.jpeg
    B9128E20-788E-423F-996F-8AF7FC515A5A.jpeg
    228,2 KB · Liczba wyświetleń: 86

Bronek

Pionier e-mobilności
Powiem bo piszę głosowo tragedia w ustawianiu z aplikacji czasu ładowania pierdzieli się cyferki przeskakują 12 11:00 ja chcę 13:00 to mi 11 chce 16:00 to jest do dup.. Może po prostu albo za wolny serwer albo coś nie tak. Po prostu można to ustawić ale jak się siedzi w samochodzie i się sprawdza bo jeżeli to ma być zdalnie To ja nie ufam temu co tam mi się wyświetli Co tam mi się zrobi bo co innego aplikacja co innego ekran do kitu ,no brak pewnosci
Np coś apka żyje w innym świecie na niej że zacznie ładować o12. 00 a w aucie o13. 00
Samo ustawianie to był horror. I tak po prawdzie to nie wiem o co chodzi

Last edited:

newbe

Posiadacz elektryka
Powiem bo piszę głosowo tragedia w ustawianiu z aplikacji czasu ładowania pierdzieli się cyferki przeskakują 12 11:00 ja chcę 13:00 to mi 11 chce 16:00 to jest do dup.. Może po prostu albo za wolny serwer albo coś nie tak. Po prostu można to ustawić ale jak się siedzi w samochodzie i się sprawdza bo jeżeli to ma być zdalnie To ja nie ufam temu co tam mi się wyświetli Co tam mi się zrobi bo co innego aplikacja co innego ekran do kitu ,no brak pewnosci
Np coś apka żyje w innym świecie na niej że zacznie ładować o12. 00 a w aucie o13. 00
Samo ustawianie to był horror. I tak po prawdzie to nie wiem o co chodzi
Potwierdzam. Do naprawy... albo mamy w aptece GMT+0...

Michal

Moderator
Godziny powinny być nawet 4 bo w 2 taryfowym prądzie tanio test też w okolicy południa :p

Niestety już teraz ustawianie tego jest dość skomplikowane, a dodanie większej ilości godzin jeszcze bardziej zagmatwa interfejs...

Najnowsze dyskusje