TESLA - ciekawostki

p0li

Pionier e-mobilności
a jeśli prawdziwe to zobacz. Wjechał na pełnej prędkości i nic się nie zapaliło, ani nie wybuchło.
a wiesz ze to jest film? ze nikt nei dopusci do potencjalnego zagrozenia zycia kaskadera?
jesli robili to naptawde - auto bylo bez baterii i plynow

daniel

Señor Meme Officer
a wiesz ze to jest film? ze nikt nei dopusci do potencjalnego zagrozenia zycia kaskadera?
jesli robili to naptawde - auto bylo bez baterii i plynow
Czyli udawane, ale w powszechnej świadomości się zapisze, że nie wybuchają. :p

A z ciekawostek, to tak wygląda ogrzewanie na przedniej szybie. Ładny wzorek się zrobił.
1702374897566.png

p0li

Pionier e-mobilności
Czyli udawane, ale w powszechnej świadomości się zapisze, że nie wybuchają. :p
no tak
jak ja oddalem swojego hipochondryka do filmu zeby go wybuchneli to przy kreceniu uderzenia w slup - paliwo bylo wypompowane, a potem do symulacji pozaru skonstruowali mala instalacje z palnikami rurowymi zasilanymi gazem a na koniec - do wubuchu - wrzucili do auta 40l napalmu z zapalnikami
i to dopiero byl ciekawy wybuch - trasa wz stanela na kilka minut bo taki klab czarnego dymu poszedl :)

no ale karolak dobrze wyszedl na tle plomieni :D

daniel

Señor Meme Officer
no tak
jak ja oddalem swojego hipochondryka do filmu zeby go wybuchneli to przy kreceniu uderzenia w slup - paliwo bylo wypompowane, a potem do symulacji pozaru skonstruowali mala instalacje z palnikami rurowymi zasilanymi gazem a na koniec - do wubuchu - wrzucili do auta 40l napalmu z zapalnikami
i to dopiero byl ciekawy wybuch - trasa wz stanela na kilka minut bo taki klab czarnego dymu poszedl :)

no ale karolak dobrze wyszedl na tle plomieni :D
Magia kina. Widziałem film Tomasza Szkota na ten temat. Ale dlaczego wysadzili Twój samochód. Już Ci się nie podobał? :p

Michal

Moderator
Ktoś rozumie, co tam się działo? Mi się wydaje, że chyba były jakieś problemy z siecią elektryczna, a nie Teslami.

daniel

Señor Meme Officer

danielm

Pionier e-mobilności
to wyjaśnia zagadkę: spojler: kilka superchargerów było offline, ludzie jechali na ślepo nie sprawdzając. rozumiem że jak pojadę do zamkniętej galerii handlowej to też media będą pisać że umrę z głodu?

Attachments

• GD8diR1W8AAE-47.jpg
    GD8diR1W8AAE-47.jpg
    225,6 KB · Liczba wyświetleń: 12