inter
Pionier e-mobilności
Na teraz, nie ma potwierdzonych dostaw, do portu KOPER.Ja wiem tylko tyle,że są w drodze z Shanghaju via Słowenia (racja - mój błąd) do Katowic
Na teraz, nie ma potwierdzonych dostaw, do portu KOPER.Ja wiem tylko tyle,że są w drodze z Shanghaju via Słowenia (racja - mój błąd) do Katowic
Możliwe że na dniach będzie załadunek. I dostawa koniec sierpnia.To nie rozumiem po co mi takie informacje przekazywali.
Zadzwoniłem do nich, zapytałem o możliwość wyrównania ceny - to zaś zakwestionowali wycenę X3 żony (ze nie ma drugiego kompletu kół tylko wielosezon).
No nic - zobaczymy
Dzięki za pomoc
Anuluj tamto kup to z promocjiCześć!
W poniedziałek zamówiłem Tesle 3.
Wersja najprostsza - RWD.
Cena - 189.000
A dzisiaj...korekta ceny do 170.000PLN
Jest szansa coś powalczyć?
Jeżeli zmieniałeś zamówienie, tj. składałeś nowe to te 1,2k za stare zamówienie zwracająNawet jak stracisz 1200zl to sie oplaca.
Potwierdzam, co prawda ma to długo trwać (nawet do 2 miesięcy), ale obiecali zwrócić (przy złożeniu nowego zamówienia).Jeżeli zmieniałeś zamówienie, tj. składałeś nowe to te 1,2k za stare zamówienie zwracająPrzynajmniej tak było do tej pory.
jak się zakończyła sprawa wyceny X3?Zadzwoniłem do nich, zapytałem o możliwość wyrównania ceny - to zaś zakwestionowali wycenę X3 żony (ze nie ma drugiego kompletu kół tylko wielosezon).
Zarzucili mi,że felgi z wielosezonem są nieoryginalne.jak się zakończyła sprawa wyceny X3?