Potwierdzam, TM3 z Q1 2021 też działa, zamawiałem jeszcze ze starymi światłami, a dostałem "w prezencie" matrix LEDtak sprawdziłem i działa. Wyświetla napis Tesla. Można powiedzieć, że kolejny prezent bo za jakiś czas będziemy mieć automatyczne światła długie z wycinaniem wiazki na nadjeżdżające samochody.
Ja bym chcial zeby mi tylko wyswietlalo gwiazdki, piec i trzy ;-)No to komu się chce pobawić:
![]()
GitHub - teslamotors/light-show: Tesla Light Show
Tesla Light Show. Contribute to teslamotors/light-show development by creating an account on GitHub.github.com
Z tego co znalazłem to chyba nie ma możliwości zabawy matrycami tylko poszczególne światła jako całość. Ale może czegoś nie doczytałem.Ja bym chcial zeby mi tylko wyswietlalo gwiazdki, piec i trzy ;-)
Ale bym jezdzil po miescie i swiecil![]()
Hmmm a to myslalem ze wlasnie to sie daZ tego co znalazłem to chyba nie ma możliwości zabawy matrycami tylko poszczególne światła jako całość. Ale może czegoś nie doczytałem.
Mnie irytuja trzy klikniecia zeby zmienic profil zamiast dwoch… ogolnie widze wiecej wad niz zalet, ale pewnie sie przyzwyczaje… powrotu nie maJeździłem dzisiaj trochę z nowym UI i powiem Wam, że mam mieszane uczucia. Fajnie, że kolorowo i łatwiejszy dostęp do Spotify, radia itp.
Z drugiej strony zniknal prosty dostęp do sentry, wycieraczek, ciśnienia w oponach czy zachowywania filmików ręcznie w kluczowych momentach. Trzeba się przeklikać przez opcje.
Slidery temperatury też mają inna czułość i nie da się go musnąć żeby zamienić z 19 na 20C.
A dlaczego używasz zmieniania profilu? Ja nie zmieniałem już ręcznie od chyba 2-3 miesięcy. Ustaw sobie przypisanie karty/telefonu do profilu i sam się ustawia odpowiedni - otwierasz drzwi, a fotel już się przestawiaMnie irytuja trzy klikniecia zeby zmienic profil zamiast dwoch… ogolnie widze wiecej wad niz zalet, ale pewnie sie przyzwyczaje… powrotu nie ma![]()